En professor fra Aalborg Universitet har erkendt sex-orgier med studerende. Flere forskere fra Aarhus Universitet insisterer nu på, at de skam har mindst lige så mange orgier som kollegerne fra Aalborg.

Fredag aften kom det frem, at en professor ved Aalborg Universitet ved flere lejligheder har haft avanceret gruppesex med studerende på universitetets område.

En  gruppe midaldrende forskere fra Aarhus Universitet står nu frem over for RokokoPosten og erklærer, at de er mindst lige så promiskuøse som deres nordjyske kolleger. Professor i historie Eskild Marløv forklarer.

“Det er typisk dem fra Aalborg. De skal evig og altid vise sig. Sikkert fordi de kun var et universitetscenter indtil 1994. Nu skal de så kompensere for deres aldeles forståelige mindreværdskomplekser. Men jeg kan garantere, at vi har lige så mange perverse orgier med villige kvindelige studerende som nogen nordjysk akademiker.”

Eskild Mørkøv mener endda, at de akademiske medarbejdere på Aarhus Universitet er endnu mere seksuelt depraverede end Aalborgs.

“Selvfølgelig er vi det.  Alene på mit eget fakultet kan man roligt omdøbe Litteratur- og informationssøgning til Pivfræk studine-sex med den halvgamle, men stadig sexede, underviser. Og det er absolut ikke noget, jeg finder på. Eller ønsketænkning. Overhovedet!”

Skal man tro Jørgen Clausen, der underviser i klassisk arkæologi, var specielt forberedelserne til Antikmuseets udstilling, Kødets Lyst, anledning til voldsom erotisk udfoldelse.

Et af orgierne på Antikmuseet på Aarhus Universitet. Jørgen Clausen hævder, at han er afbilledet yderst til højre. (privatfoto)

“Statuernes hvide marmor gjorde de unge piger på studiet ellevilde. Simpelthen. Når de så afstøbningen af Zeus, gik de amok efter blegt og midaldrende akademiker-kød! Ja, det var et rigtigt symposion – som grækerne holdt dem:  Ikke nogen kedelig akademisk konference, men et frigjort og promiskuøst drikkegilde. Hu-hadada, hvor fik vi altså bare helt vildt meget sex!”

“Ja,” indskyder den 56-årige lektor i egyptologi John Markussen ivrigt, “vi havde simpelthen sex-orgier med kutter på hele tiden. Svedig gentleman-sex med A Baboon legesyge studiner, nemlig!”

Aarhus Universitet undersøger for øjeblikket videnskabsmændenes indrømmelser, der principielt kan føre til afskedigelse. Kilder tæt på studieadministrationen oplyser dog til RokokoPosten, at påstandene formentlig vil blive afvist som værende åbenlyst fiktive.