Flere og flere mænd skrottes af kæresten. Nu afslører RokokoPosten de tre væsentligste årsager til, at det sker.

Et stigende antal danske mænd oplever, at kæresten eller konen skrider fra dem – efterladende sig intet andet end fortvivlelse, rådvildhed og en fyldt opvaskemaskine.  Det viser den seneste optælling fra Danmarks Statistik.

Men du kan gøre noget for at undgå det. Ny forskning afslører nemlig, hvad der får kvinderne til at gå.

Og det er ikke, som man måske kunne tro, gamle klichéfyldte travere som at lade være med at smide brugte boksershorts på gulvet eller at se fodbold med vennerne på årsdagen.

Tre ting mænd aldrig må gøre
Forskere fra Roskilde Universitets institut for kønsforskning har samlet et bredt udsnit af sårede mænd og bedt dem fortælle, hvorfor de blev dumpet.

På en suveræn top tre over hyppigste årsager ligger køb af forudsigeligt undertøj, at sige ja til kærestens forslag og at glemme morgenbrødet fra Emmerys. RokokoPosten har fået tre mænd til at fortælle om deres oplevelser:

41-årig seniorpartner i et konsulentfirma:
”Min kæreste droppede mig kort tid efter, at jeg gav hende blondeundertøj fra Tekinoktay (eksklusiv lingeri forretning i indre København, red.) for andet år i træk. Hun sagde, at det var så forudsigeligt, at hun brækkede sig.”

33-årig art director på reklamebureau:
”For at glæde min kæreste gennem flere år plejede jeg altid at sige ja, når hun foreslog et eller andet. For eksempel om vi skulle tage til vinsmagning i weekenden eller ses med nogle venner. Jeg kunne ikke se noget problematisk i at føje hende. Hun var som regel meget bedre end mig til at finde de gode restauranter eller et fedt spahotel til ferien. Men hun syntes, jeg havde været en ”uværdig vatpik, der aldrig satte hende stolen for døren”, sagde hun, da hun skred.”

28-årig softwareudvikler:
”Min kæreste og jeg havde boet sammen i et par år. Hun havde fra starten understreget, at hun kunne lide at blive fejret ordentlig på sin fødselsdag. Så jeg vidste egentlig godt, at jeg var på dybt vand, da jeg på hendes 27-års fødselsdag glemte at købe de obligatoriske græskarkernestykker og chokoladecroissanter fra vores lokale Emmerys. Hun flyttede ud dagen efter.”

Er du også blevet droppet på grund af ovenstående grunde? Skriv til redaktionen@rokokoposten.dk, så fortæller vi din historie.