Første deltager til en ny sæson af det populære tv program er nu fundet. Den 40-årige racerkører, Jason Watt, har sagt ja til at medvirke i Vild med dans.

Læs hele artiklen…

 


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 22. december 2010.

Annica fortæller: Ideen om den dansende racerkører var én af de første jeg overhovedet fik. Den fandt allerede vej ind i mit politisk bevidste – men ukorrekte hoved under fødslen af selve RokokoPosten, hvilket betyder, at den er helt tilbage fra september 2010.

Jeg vidste, at den havde en god chance for at dele vandene og var usikker på, om den var grov og sjov, eller bare grov.  Derfor skulle der altså gå knapt fire måneder, inden min ven, frøken obstanasig, lod tvivlen komme mig til gode og besluttede sig for at dele den med Jer læsere.

I dag synes jeg bare, at den er sjov, især fordi den er så underspillet, som den er.