På Ekstra Bladet var han kongen af den lumre overskrift. Men på Information er det langt sværere for journalist Jonas Boar at gøre brug af sine tabloide talenter.

Læs hele artiklen…


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 24. september 2010.

Mikkel fortæller: Denne gamle sag er en slet skjult hyldest til Danmarks måske mest læste journalist, eb.dk’s Tomas Roar. I dag ville jeg nok have brugt hans rigtige navn, men dengang lavede vi stadig referencer, hvor det ikke var helt tydeligt, hvem adressaten var. Nu omtaler vi ret konsekvent folk, som findes og er nogenlunde kendte i offentligheden, med deres rigtige navne.

Tomas udgør Ekstra Bladets enmandsredaktion med ansvar for ‘Sex og Samliv’, og han er efter min mening den ukronede konge af den lumre rubrik. Og ja, også du har utvivlsomt  læst nogle af hans guldkorn.

I artiklen leger jeg så lidt med tanken om, hvilke problemer der kunne opstår ved et jobskifte til Information. Særlig de fiktive rubrikker (‘rubrik’ er journalistsprog for overskrift) havde jeg megen morskab med at opfinde. Billede og billedtekst, synes jeg også stadig, er ret sjove.