Foto: Free-Photos, Pixabay

Foto: Free-Photos, Pixabay

Vi har samlet tre af landets livsklogeste hjerner i en formidabel brevkasse, der vil hjælpe dit liv med overgangen fra togulykke til triatlon. Denne uge er det Allan Hedtoft, der hjælper Bente med hendes problemer.

Læs hele artiklen…

 


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 3. december 2010.

Marta fortæller: Dette var RokokoPostens første forsøg ud i den ædle genre: brevkasse. Her prøvede vi at skabe en fast karakter, den ulyksalige eks-balletdanser Allan Hedtoft, der gav horrible råd om selvmordspagter og sultekure. Efter to svar fra Allans vaklende hånd gik vi over til den mere muntre Carina Marlauer Jensen, der rådede en kvinde til at dulme sorgen over flere ufrivillige aborter med lækre hudprodukter.

Jeg er selv godt tilfreds med især tragiske Allan; problemet med den her genre er bare, at overskriften i sig selv ikke er spændende nok til at genere det store antal hits. Det (forhåbentligt) sjove kommer først senere.

Vi har på RokokoPosten talt om at eksperimentere mere med andre genrer end lige nyhedsartiklen, og en af dem kunne jo være brevkassen. Så måske dukker Allan og Carina op igen, sikkert ledsaget af andre lige så kyndige og medfølende hjerner.