Han har kritiseret Danmarks deltagelse i Afganistan og Irak gennem flere år, men nu afslører kilder fra det danske gamer-miljø Carsten Jensen som mester i voldsspillet Counterstrike.

Læs hele artiklen…

______________________________________________________________________________________________________

Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 27. oktober 2010

Anne fortæller: Jeg havde mine tvivl med at bruge den danske venstreorienterede forfatter og debattør Carsten Jensen som omdrejningspunkt for satire, da vi i starten af RokokoPosten jo ikke kendte vores læsere og jeres viden og humor så godt endnu.

Dette er altså et eksempel på en idé, som jeg først og fremmest synes var sjov og ikke anede, hvordan vores publikum ville reagere på. Carsten Jensen har ofte ytret sig imod Danmark deltagelse i diverse krigszoner, og af den grund var det skægt at afsløre ham som krigsliderlig gamer i sin fritid.  At game betegnes sjældent som en intellektuel syssel, men hvem ved, om ikke mange af Danmarks allerskarpeste hjerner gør det i det skjulte? Carsten Jensen, hvis du læser dette: Du kan vinde meget på at stå frem, tror jeg…