Det kommende Folketingsvalg bliver nok det mest skelsættende og afgørende event, menneskeheden nogensinde har oplevet. Frederik Storm, RokokoPostens nye praktikant, rapporterer fra Christiansborg.

Læs hele artiklen…

 


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 9. januar 2011.

Marta fortæller: På RokokoPosten gør vi en dyd ud af at tage pis på medierne og de sære eksistenser, der kravler rundt bag skærmene, mikrofonerne og avisspalterne. Det har vi blandt andet gjort gennem vores fiktive praktikant Frederik Storm, som vi sendte ud i marken, da valget så ud til at komme i begyndelsen af året.

Vi tog fejl, men da valget stadig ikke er kommet, kan Frederiks besjælede ord lige så vel læses i dag som dengang, også for det poetiske indhold. Vores praktikant ønsker nemlig intet andet end at være i begivenhedernes centrum, beskue magtens tinder og skrive hjem om det hele – ligesom en hel del af Journalisthøjskolens elever, formoder vi.

Jeg samlede Frederik Storm sammen ud af alle klichéerne om reporteren, der dedikerer sit liv til det næste scoop, den næste afsløring: Hemingway, Hunter S. Thompson, Woodward & Bernstein. Der er ikke så mange af dem tilbage, men myten lever i bedste velgående og trænger i den grad til en opdatering. Så følg med, for Frederik Storm har bestemt ikke smidt sin sidste byline…