Ny undersøgelse viser, at voksne, der taler babysprog med hinanden, har bedre chancer for at lykkes med deres parforhold.

Læs hele artiklen… 

_________________________________________________________________________________________

Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 27. april 2011.

Anne fortæller: Denne artikel er skrevet i en periode, hvor jeg var meget optaget af at lave grin med alt det forbrugs-og livsstilsstof, som de store aviser og mange danske medier generelt er ved at flyde over af. Man kan næsten ikke åbne en weekend-sektion uden at møde “Sådan…får du et hedere sexliv/løber halvmarathon/kommer du tættere på din svigermor/laver du den perfekte parmiddag/bliver din guldfisk renlig”-  ja, man kan nærmest indsætte hvad som helst efter det famøse “Sådan”.

Og selvfølgelig skal RokokoPostens læsere heller ikke snydes for guides til et bedre liv.  Jeg pønser på idéen om at lancere en fast dag med rendyrket servicejournalistik til efteråret,  så stay tuned for flere uundværlige råd.