Forhest for partiet Racerene Domesticerede Mammalia (RDM), Onyx Priority Stafford-Saraband, hævder i dagens læserbrev, at RokokoPosten svigter de talende dyrs sag.

RokokoPosten har det seneste år haft stor fremgang og megen succes. Det vil vi i RDM lykønske jer med!

Men før RokokoPosten fik sit store gennembrud, talte I ofte dyrenes sag og bragte jævnligt artikler, hvor I lod dyrene selv komme til orde.

Det er meget ærgerligt, at jeres succes har fået jer til at glemme os, som trods alt stadig udgør en stor del af det danske samfund, men som stadig savner helt basale rettigheder som stemmeret og taletid i debatudsendelser på tv.

Hvad er der blevet af mink som Frank Pedersen, mallen Ebbe og alle de andre dyr, som I har svigtet i jeres iver efter at tilpasse jer de etablerede mediers fremstilling af verden?

Menneskers pseudoproblemer
Jeg kan fortælle jer, at vi er mange dyr, både i og uden for RDM, der dagligt kæmper en kamp for ligeberettigelse, som ingen mennesker gider interessere sig for.

Hvor er jeres fokus på hundemødre, der får ungerne tvangsfjernet uden nogen form for forudgående undersøgelser eller ankemuligheder? Eller de alger, som må ligge under for eksperimenter i jeres iver efter at udvinde olie for enhver pris?

I stedet diskuterer I pseudoproblemer som forskelle på mænd og kvinder, højre og venstre og andet, der i bund og grund kommer ud på et.

Så hvis I vitterlig er et lødigt og sandhedssøgende medie, burde I tænke meget grundigt over, hvorfor I, i takt med jeres stigende popularitet blandt mennesker (der sjovt nok er den eneste art, som er i besiddelse af penge), har undladt at dække de massive problemer, som vi dyr lider under.

Jeg taler dagligt med mange dyr, der ikke længere gider læse RokokoPosten. Dyr, der førhen så et håb i jeres avis, fordi det så ud til, at der endelig var nogle mennesker, der turde tale vores sag. Nej, vi kan hverken bringe jer rigdom eller berømmelse. Men sandhed og troværdighed er andet og mere end det!