Foto: B-D-S, Bigstock

Foto: B-D-S, Bigstock

Du er ikke i tvivl om, at din partner er sur over noget, du har gjort forkert. Men du gider ikke spørge, hvad det er. RokokoPosten hjælper dig med at lade som ingenting.

1. Tal om dig selv
Din partner vil som regel især signalere sin utilfredshed, når der opstår en pause i samtalen. Sørg derfor for at tale konstant, helst om dig selv. Hvis du samtidig undlader at kigge på din partner eller forvente et svar, er du rigtig godt på vej. Du er selvfølgelig også rigtig godt i gang med at gøre dig selv til en endnu større idiot. Men målet helliger midlet.

2. Gå på toilet
Skulle du være så uheldig, at du får øjenkontakt eller på anden måde bliver konfronteret med din partners tavse mishagssignaler, så lad som om, du har fået dårlig mave. Tag dig rigtig god tid på toilettet og glem ikke at smile stort, når du kommer tilbage. Det er også en god idé at sige: “Åh, hvor var det godt. Men føj for en led omgang tyndskid”, så din partner et kort øjeblik glemmer at sende dig onde øjne.

3. Gå i seng
I særligt vanskelige tilfælde kan løsningen være, at du slet og ret går i seng. Også selvom det er tidligt, og du måske ikke engang har fået aftensmad. Sig, at du har haft en virkelig hård dag. Hvis din partner spørger, kan du gribe bolden og gå tilbage til punkt 1. Ellers må du bare lægge dig og lade som om, du sover tungt. Lad være med at reagere, hvis din partner forsøger at vække dig, for så vil du med statsgaranti blive mødt med en forventning om, at du tager initiativ til at spørge, hvad du har gjort forkert.

4. Lav et modangreb
Din partner sender dig tavse signaler om, at du er en idiot. Hvorfor ikke gøre det samme? Bid tænderne sammen. Rul med øjnene, hvis din partner kigger på dig. Suk dybt og pres læberne sammen i en stram grimasse. Det er sket, at par har fået flere uger til at gå på den måde. Husk dog, at du ikke må give op. Når du først er begyndt, så lad være med at sige noget, før din partner bryder sammen og spørger. Først da kan du lade de forløsende ord falde: “Det burde du da virkelig bedst selv vide!”

5. Skift køn
Dette råd gælder selvfølgelig kun, hvis du er kvinde. Hvilket du nødvendigvis må være, hvis du læser denne artikel. Mænd behøver nemlig ingen hjælp til at ignorere deres partneres signaler. Det gør de helt af sig selv og uden at vide af det.