Foto: Everst, Bigstock

Foto: Everst, Bigstock

Sommerferien nærmer sig, men hvor skal du hen i år? RokokoPosten viser dig her syv spændende kontinenter, som du ikke bør frarøve dig selv muligheden for at besøge.

1. Afrika
Afrika er et stort kontinent, hvis primære befolkning er afro-afrikanere. Det er her, Nelson Mandela kommer fra, og kontinentet er også kendt fra Karen Blixens bog, Den Afrikanske Farm. Tunesien og Marokko er populære rejsemål på kontinentet, og dem kan du sagtens tage til. Så er du dog næsten stadig kun i Spanien.

2. Asien
Asien er et andet stort kontinent, der begynder med A. Her bor der rigtig mange kinesere, men der er også andre mennesker, der alle er små og gule. Bortset fra inderne og pakistanerne, der er mere brune end gule, men de er heller ikke rigtige asiater. Der er masser af bjerge og floder i Asien. Og ris.

3. Antarktis
Der er virkelig koldt på det antarktiske kontinent, og selv pingvinerne fra Madagascar synes, der er nederen. Vi anbefaler det dog alligevel, fordi det er ret blæret at sige, at man har været på Sydpolen.

4. Australien
Australien er både et land og et kontinent, men det skal du ikke lade dig afskrække af. I praksis har det ingen betydning. Det er her, Crocodile Dundee og Kylie Minogue kommer fra. Der er også en virkelig stor sten derovre. Den er rød.

5. Europa
Det, der er allerbedst ved Europa, er, at du allerede er der, før du rejser. Det gør alting lidt lettere. Der hører dog mange andre steder end Danmark med til kontinentet, så der er muligheder nok for at se dig omkring.

6. Nordamerika
Det nordamerikanske kontinent ligger langt væk, men de fleste mennesker, som bor her, taler sprog, som vi kender hjemmefra, primært engelsk og fransk. Det engelske lyder dog lidt anderledes, end vi er vant til. Dog taler ikke alle lige så fjollet som Donald Trump.

7. Sydamerika
I Sydamerika er der mange, som taler spansk, men folk er typisk lidt mindre og mere brune i det end spanierne. Fra dette kontinent stammer tortillaerne og tacoerne, og er du glad for fodbold, vil flere af kontinentets lande lyde bekendte. På dette kontinent er muligheden for at blive voldtaget eller udsat for gadekriminalitet særligt god.