Foto: Ocus Focus, Bigstock

Foto: Ocus Focus, Bigstock

Endelig var den der. Den nye sæson af Orange Is the New Black. Men få dage efter er du pludselig færdig med at se den. Tomheden melder sig. Du behøver dog ikke fortvivle. Selvom du ikke tror det, er der faktisk noget, du kan gøre for at komme videre. 

1. Græd
Man plejer at sige, at det ikke er en skam at græde. Det er det godt nok i det her tilfælde, men gør det alligevel. Du har jo ikke andre valg, så hvorfor spille tapper? Der kommer først nye afsnit til næste år, og det kan du intet gøre for at ændre. Så gråd er faktisk en enormt rationel løsning.

2. Trøstespis
På et eller andet tidspunkt løber du tør for tårer. Det er svært at undgå, selv hvis du gør dig umage. Men der er stadig længe til næste år, og noget skal du jo lave i mellemtiden. Vi foreslår trøstespisning. Gerne i form af junkfood kombineret med sodavand og masser af slik. Samtidig.

3. Græd
Efter en god omgang trøstespisning har du forhåbentlig fået fornyede kræfter til at græde en gang til. For det ér altså det mest konstruktive at gøre. Denne gang kan du måske ovenikøbet supplere med hysteriske arm- og benbevægelser. Du må huske på, at du vitterlig står magtesløs over for en uløselig uretfærdighed. Så hvorfor ikke smide dig på gulvet og hamre løs med arme og ben, mens du skriger i vilden sky, ligesom du gjorde som barn, når du ikke fik din vilje.

4. Trøstespis
Under normale omstændigheder ville du måske have overskud til at finde på andre ting at lave. Men i din nuværende tilstand af apati og modløshed er der ikke andet at gøre end at ty til endnu en omgang trøstespisning. Måske kræver det nye forsyninger, men så er du nødt til at få dem leveret, for du kan ikke tage ud i den tilstand. Mens du venter, må du stirre tomt og opgivende ud i luften. Hvad andet er der at stille op?

5. Græd
Ja, altså. Der er jo ikke så meget andet at stille op, vel? Og hvad så, hvis der findes andre serier, andet at gå op i eller en verden uden for Netflix? Det kan også være skide lige meget, om du har succes på arbejdet eller en dejlig familie, som du kunne fokusere på. Det kommer der jo ikke flere afsnit af, så hvad skulle det gøre godt for?