Foto: Public domain, Wikipedia

Foto: Public domain, Wikipedia

Fremover skal Hitler og Stalin deles om Polen og lade være med at kalde hinanden grimme ting. Det er løsningen, som forældrene til de to kamphaner har gennemtvunget for at sætte en stopper for sønnernes slagsmål og gensidige drillerier.

“Så stopper festen!”

Så kategorisk fortæller Alois Hitler, der er far til den 50-årige Adolf, at hans udmelding til både sønnen og den lidt yngre Stalin var. Ifølge flere i familierne og deres omgangskreds har de to igennem længere tid være involveret i en særdeles indædt fejde.

“Når de to er sammen, går det hele næsten altid op i en spids. Til sidst råber de typisk bare og kalder hinanden judeo-bolsjevistisk undermenneske, imperialistisk kapitalist-lakaj og den slags ting uden overhovedet at lytte,” fortæller Stalins far, Besarion.

Skændes altid om Polen
Stalins mor, Keke, fortæller, at begge forældrepar er blevet stadig mere lede og kede af børnenes uoverensstemmelser og barnlige udfald mod hinanden. Derfor har forældrene, som fremtidige historikere fejlagtigt vil hævde for længst er døde her i år 1939, nu sat sig sammen og besluttet at gøre en ende på de to kamphaners fejde.

“En af de ting, de evig og altid skændes om, er Polen, som Stalin prøvede at tage for sig selv i 1920, og som Hitler har små bidder af, som ingen rigtig ved, om er hans, oppe i Gdansk,” siger Keke.

Derfor er forældrene nu kommet frem til en både pædagogisk og salomonisk løsning.

“Det er enormt svært at lære børn på den alder at dele, men det kommer de ikke desto mindre til. Det kan ikke nytte noget, at de begge tror, de kan få Polen helt for sig selv uden hensyntagen til andre. Der må man dele og forstå, at der altså er Polen nok til begge,” siger Klara Hitler.

Skal mødes ved Brest-Litovsk i september
For at besegle et fremtidigt venskab har forældrene forberedt en venskabsfest for de to.

“Vi planlægger, at de skal mødes til en stor fest i Brest-Litovsk her sidst i september, give hinanden hånden og love, at de lægger deres stridigheder på hylden og fremover vil fokusere på noget andet end at kalde hinanden grimme ting.”

RokokoPosten har talt med både Hitler og Stalin, der bekræfter, at de nok skal slutte fred og vil være gode venner. Hitler går endda så vidt som at sige, at Stalin for hans skyld godt må få de baltiske lande, og at han har en rigtig stor overraskelse planlagt til sine nye ven i løbet af to års tid.