Foto: Thomas Petri, Wikipedia

De fleste troede, at en kendt ældre kvinde fra København var sympatisk og rar. Nu mener flere imidlertid, at et nyligt interview illustrerer, at hun faktisk er temmelig træls.

En ældre dansk skuespillerinde har igennem rigtig mange år været overordentlig folkekær, fordi hun har været rigtig god til at portrættere andre mennesker på en overbevisende måde i film, på teateret og på tv.

Et chokerende interview har imidlertid afsløret, at den ældre kvinde kan opføre sig kværulantisk og voldsomt nedladende.

Chok: En ældre person kan være træls
I en længere samtale raser hun blandt andet over et forslag om at drikke te og størrelsen på en mikrofon samt erklærer journalisten for idiotisk og værdiløs. At den kendte 84-årige kvinde kan optræde grænseoverskridende har chokeret flere på de sociale medier.

“På mange måder minder hun om min farfar, der heller ikke har nogen situationsfornemmelse og tit råber ‘Hold nu kæft’ ad Hammerslag i fjernsynet eller skælder ud på folk i Fakta, fordi de ikke går med hat. Men eftersom vi har at gøre med en berømt skuespillerinde, ville jeg have forsvoret, at hun kunne vise sig kværulantisk og nedladende på sine ældre dage. Det er dybt chokerende,” siger 29-årige Marianne Petersen, som erklærer, at hun aldrig igen vil se Baronessen fra benzintanken.

Nægter at svare på anklager
RokokoPosten har kontaktet skuespillerinden for at høre, hvad hun mener om de mange anklager om at være træls, som er blevet rettet mod hende efter interviewet.

“Jeg har da aldrig hørt mage til ubegavet spørgsmål. Forventer du virkelig, at jeg skal forholde mig til den slags? ‘Hvad er din reaktionen på de anklager, der er rettet mod dig?’ Hør her, lille ven, jeg har talt med tusinder af journalister gennem mit meget lange liv, men aldrig en, der virkede så fuldstændig idiotisk som dig. Tror du helt oprigtigt, at du kan ringe til mig og forvente, at jeg svarer på, hvad du nu tilfældigvis har skrevet ned på din fedtede lille blok eller computer?” udtaler hun, inden hun afslutter samtalen for at rase mod en sky, der netop er gået for solen, og som ifølge den 84-årige skuespillerinde er den mest infame og hæslige sky, hun i alle sine livsskabte dage har oplevet.