Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

“Det tyder på, at selvtilliden er ved at vende tilbage i partiet. De er ikke nær så desperate som tidligere,” lyder vurderingen af Venstres nye udspil, der er rettet til begge køn.

I sidste uge var et af valgets hovedtemaer Joachim B. Olsens annonce på det erotiske website Pornhub med sloganet “Når du er færdig med at gokke – så stem på Jokke”. Denne uge har et andet regeringsparti, nemlig Venstre, fortsat den seksuelt udfarende stil.

“Sut Venstre op fra slap – så gengælder vi tjenesten,” står der på store annoncer i morgenaviserne og ved busstoppesteder. Teksten ledsages af et billede af Lars Løkke Rasmussen, der smilende står med tommelfingrene i lommerne.

Annoncen uddyber, at enhver person, der kan dokumentere at have stemt på Venstre ved det kommende folketingsvalg, kan melde sig i deres lokale Venstre-afdeling efter valget og inkassere oralsex fra en hvilken som helst Venstre-politiker.

Rettet mod begge køn
“Det behøver ikke at være en af dem fra folketingsgruppen, og hvis man vil, kan man også bytte sin dokumentation til en seksuel ydelse hos en lokal sexarbejder,” siger en af partiets pressemedarbejdere og tilføjer, at tilbuddet er rettet mod begge køn.

“Vi skriver ganske vist om at ‘sutte den op fra slap’, men det er bare fordi, udtrykket er så mundret. Kvinder kan også melde sig og blive betjent af både mandlige og kvindelige politikere.”

Christine Cordsen, politisk kommentator for DR, opfatter udspillet som et tegn på, at der er faldet ro over partiet.

“Selvtilliden er ved at vende tilbage efter Lars Løkke Rasmussens pludselige udmelding om regeringsdannelse med Socialdemokratiet. Idéerne er ikke nær så desperate, og man forsøger ikke at overbyde modstanderen med milliardbeløb og oppustede velfærdsløfter,” siger hun.

Army_Twink spørger til Søren Gade
Hos Venstre melder man allerede om en vis interesse, især hvad angår Sophie Løhde og Britt Bagers medvirken.

“Derudover har tre kvinder og en mand, der blot kaldte sig Army_Twink, sendt mails og spurgt, om Søren Gade er inkluderet i tilbuddet, mens Claus Hjort Frederiksens kone har ringet ind og spurgt, hvem hun skulle stemme på for ikke at modtage oralsex fra sin mand,” siger pressemedarbejderen.