Foto: outsiderzone, Bigstock

Foto: outsiderzone, Bigstock

Danerhøvding Asgeir Arnulfsen har sendt dette telegram til Odinistisk Skallesmækkertidende, hvori han opfordrer til straks at dræbe missionærer, der vælter ind over grænserne for at prædike pacifisme og næstekærlighed. “Disse mellemøstlige værdier er uforenelige med dansk kultur,” fastslår han.

Der findes efterhånden ikke den person, der ikke har mødt en af disse vildt fremmede udlændinge, der tilbeder en gud fra Mellemøsten, som er så ynkelig, at han lod sig henrette. Desværre labber mange af vore egne deres vanvittige fortællinger i sig, idet de finder dem forfriskende og eksotiske. Det sker ikke sjældent, at man hører en landsfælle sige, at disse udlændinge slet ikke udgør en fare for samfundet, men at de nærmere er en gevinst.

Hvad disse landsforrædere overser er, at de såkaldte kulturberigere ser ned på gode, danske værdier som drab, plyndring og voldtægt. Hvis vi ikke får dem alle dræbt på stedet, vil de snart overtage landet med deres udanske budskaber om, at man ikke må slå ihjel eller stjæle – ja, man må ikke engang begære andres koner eller trælle.

Den voldsparate mand er i fare
Det er en udbredt holdning, at vi for deres skyld skal give køb på vores stolte tradition med menneskeofringer. De glemmer dog, at disse ofringer tjener andre gode formål end at glæde de sande guder og gudinder. Det sikrer også, at svage gener sorteres fra, før de spredes. Slår den mellemøstlige religion rødder i Dannevangs muld, vil selv uduelige individer overleve længe nok til at forplante sig, til stor skade for vore fremtidige generationer.

Jeg ved, at disse fremmede påstår, at deres tro sagtens kan forenes med dansk kultur, men læser man deres skrifter, ser man, at de er fulde af uhyggelige formaninger om, at trælle, løsagtige fruentimmere, spedalske og andet menneskeligt affald er mere værd end andre og derfor ikke bare skal have lov at leve, men ligefrem ophøjes på bekostning af den sunde, stærke og voldsparate mand.

Dræb for vores ære
Vi bør derfor nedslagte alle, der kommer ind over vore grænser for at pådutte os primitive skikke fra Mellemøsten. Lige så må vi dræbe de landsforrædere, der yder beskyttelse til de fremmede.

Dræb for vores ære! Ellers er det ude med os, og vort land bliver overtaget af disse fjendekærlige umennesker, der end ikke kunne bygge et krigsskib, men var nødt til at få deres gud til at dele vandene, så de kunne undslippe deres fjender ved på kujonagtig vis at flygte over det tørlagte hav.