Foto: palinchak, Bigstock

Foto: palinchak, Bigstock

USA’s præsident har låst sig inde på sit værelse for at undgå at komme til fødselsdag hos sin bedste legekammerat fra børnehaven. Det bekræfter præsidentens mor.

Tilsyneladende er det en konflikt tidligere på dagen, der er skyld i, at præsident Trump ikke vil komme ud fra sit værelse. Ifølge flere kilder blev præsidenten uvenner med sin bedste ven i børnehaven, Bert Nicholson, fordi Trump ikke måtte låne Nicholsons Captain America-figur.

Den 73-årige præsident var mut og indesluttet, da han blev hentet i børnehaven, fortæller præsidentens mor, Mary Anne. Det undrede hende, for om morgenen havde han pludret glad om at skulle til fødselsdag hos Bert.

“Jeg forsøgte at muntre ham op ved at sige, at jeg havde lagt hans Avengers-trøje frem, så han kunne få den på til fødselsdagsfesten. Men så begyndte han at skrige, at han ikke ville med, og da vi kom hjem, styrtede han ind på sit værelse og låste døren,” fortæller hun.

Vil selv beholde gaven
Senere lykkedes det Mary Anne at få en forklaring på sin søns vrede.

“Bert havde sin nye Captain America-figur med i børnehave, og den ville Donald gerne låne. Men Bert ville selv lege med den, og det blev Donald ked af,” siger hun og tilføjer, at det ikke hjalp, at hun foreslog, at han kunne lege med en af sine egne Captain America-figurer.

“Han sagde bare: ‘Berts figur er sej. Bedste Captain America nogensinde. Vil kun lege med Berts Captain America’.”

Derefter kunne præsidentens mor høre gennem døren, at præsidenten pakkede den gave op, som han selv havde været med til at vælge til sin legekammerat.

“Jeg beholder den selv. Jeg leger med den. Den er min!” råbte han, da hans mor prøvede at forklare, at gaven var til Bert.

Om han så var kongen af Danmark
Trods mange forsøg er det endnu ikke lykkedes præsidentens mor at få præsidenten til at komme ud fra sit værelse.

“Jeg har sagt til ham, at det er uopdragent at blive væk fra en fest, man er inviteret til, bare fordi man er blevet lidt sur. At man må tage til festen og prøve at blive gode venner. Men han råbte bare til mig, at han ikke ville komme, om Bert så var kongen af Danmark,” siger hun og tilføjer, at hun tvivler på, at hun når at få ham ud fra værelset i tide.

“Det er synd, for jeg tror, at han fortryder det senere. Donald siger tit, at Bert er hans allerbedste ven, og som regel leger de bare så godt sammen,” slutter hun.