Seneste indland

Morten Messerschmidt stifter partiet Tilbage

Højrefløjen kan sagtens bruge endnu et parti, siger DF-folketingsmedlemmet, der vil kæmpe for finkulturel indvandringskritik og genindføre Kalmarunionen.

Alle indland

Bander indleder faglig konflikt

Efter at banderne Brothas og Loyal to Familia har indgået overenskomster med fagforeninger for henholdsvis rusmiddelarbejdere og trusselsbaserede handlende, er der opstået stridigheder om det danske hashmarked. Politi og beskæftigelsesministeren afviser at blande sig, da de mener, at faglige konflikter bedst løses af arbejdsmarkedets parter.

Svævende fusionsreaktor opdaget over Danmark

Flere danskere er stærkt chokerede efter i weekenden at have observeret en kraftigt lysende fusionsreaktor på himlen. Den befinder sig millioner af kilometer væk og vil sandsynligvis snart være skjult igen.

Ledende ingeniør forklarer de korrekte ammestillinger

Babyens krop skal presses ind til moderens, men næsen skal være fri og munden befinde sig i en 90 graders vinkel fra brystvorten. Og husk at slappe af, forklarer Sandra Nielsen, tidligere ledende ingeniør på Storebæltsbroen og forfatter til bogen Ellers dør baby.

Sauron tager navneforandring til Kereby

Den kendte fyrste og guldsmed Sauron vil gerne slippe af med det, han mener er et urimelig dårligt omdømme. Hans nye navn, Kereby, skal vise, at han kerer sig om andet end brutal krigsførelse og at indhylle verden i evigt mørke.