Foto: Harryvanhees, Pixabay

Foto: Harryvanhees, Pixabay

SLAGELSE – I går sidst på eftermiddagen skete det, skovarbejder Keld Olsen aldrig havde troet skulle ske.

”Min hustru og jeg sad som sædvanligt og småsludrede hen over eftermiddagskaffen. Så sagde hun, at jeg skulle huske at køre bilen til syn på fredag, men det mente jeg jo først var mandag i næste uge,” fortæller Keld, der har været gift med sin kone, Hanne, i 34 år.

Hanne gik hen for at tjekke parrets fælles kalender. Kort tid efter kom hun tilbage til bordet, og her faldt de lamslående ord:

”’Du har ret, det er først på mandag’, sagde hun,” fortæller Keld, der her mindre end et døgn efter hændelsen stadig er tydeligt mærket. ”Jeg er ikke sådan at slå ud af kurs – men jeg har virkelig aldrig prøvet det her før, så jeg skal godt nok lige sunde mig,” siger den stilfærdige, 58-årige skovarbejder.

Keld understreger dog, at han ikke vil gøre noget drastisk, da han ikke forventer, at foreteelsen gentager sig.