Foto: Klobetime, Flickr

Foto: Klobetime, Flickr

Rigtig godt, at jeg vandt den seneste internationale konkurrence, fortæller person, der dyrker sport på eliteplan. En god præstation, som jeg også er glad for, udtaler træner.

Kun et par minutter efter, at en højt profileret sportsbegivenhed var slut, udtalte en af vinderne, at vedkommende var glad – ja, endda begejstret – for sin sejr.

“Det har længe været en drøm for mig at vinde en stor konkurrence inden for den konkurrencesport, som jeg udøver. Jeg var selvfølgelig bange for at tabe – men jeg vandt,” lyder det fra denne person, der længe har dyrket en populær sportsgren med adskillige sponsorer.

Taberen af konkurrencen reagerede således: “Jeg havde ikke lyst til at tabe en konkurrence og håbede, at det ikke ville ske denne gang – men det gjorde det.”

Vil gerne vinde kommende konkurrencer
Træneren for den sejrende sportsudøver udtrykte også begejstring – denne gang i nutid:

“Det er en god præstation. Som træner vil jeg gerne have, at den person, jeg træner, skal vinde. Jeg er også bange for, at vedkommende vil tabe – men nej,” lyder det selvsikkert fra træneren, der mener, at sejren skyldes længere tids målrettet træning af de ting, som sporten går ud på.

Adspurgt om fremtidige internationale sportsbegivenheder er både sportsudøver og træner enige: “Vi vil også gerne vinde de kommende konkurrencer.”