Foto: qimono, Pixabay

Foto: qimono, Pixabay

Sexarbejdernes InteresseOrganisation (SIO) afholder DM i prostitution. Det sker som protest mod et lovforslag om kriminalisering af sexkunder, der sendes til afstemning til januar.

Hos Sexarbejdernes InteresseOrganisation (SIO) ringer telefonerne i ét væk. Alene i dag har formand Susanne Møller og hendes kolleger modtaget over 100 opkald fra prostituerede rundt om i landet. De ønsker alle at  deltage i DM i prostitution, som løber af stablen den. 12. januar næste år – en uge før lovforslaget sendes til afstemning i folketinget.

SIO knalder igennem
SIO er kendt for at gribe til kontroversielle metoder for at råbe politikerne op. Da København skulle være vært for klimatopmødet sidste år, meddelte organisationen, at der var gratis sex til alle topmødedeltagere. Dette skete som en reaktion mod den ophedede debat om, at klimatopmødet ville trække utallige udenlandske prostituerede med sig.

Nu er SIO på banen igen. De prostituerede vil ikke finde sig i politikernes lovforslag, der efter al sandsynlighed bliver vedtaget. Derfor inviterer de til DM i Prostitution, hvor alle landets sexarbejdere og sexkunder opfordres til at deltage – og det er selvfølgelig gratis, også for kunderne.

”Vi bliver ikke hørt, uanset hvor højt, vi råber. Derfor knalder vi igennem i stedet for,” griner Susanne Møller.

Græsk, svensk og fransk
Danmarksmesterskabet arrangeres af tre sexarbejdere fra SIO: Sheena, Kimmie-Dee og Susanne Møller selv. De arbejder i døgndrift på at få styr på både logistik og discipliner. Tre er dog på plads:

”Skal man have et DM i prostitution, så er det oplagt at have græsk, svensk og fransk som discipliner,” fortæller Sheena, hvis speciale er fransk.

Det står de prostituerede frit for, om de vil stille op i en eller flere discipliner. Men for hver disciplin gælder, at en kunde først tæller, når han har fået udløsning. For at tjekke dette, har SIO allieret sig med en række ældreforeninger.

”Man skal jo rive ni timer ud af kalenderen. Derfor var det oplagt at tage kontakt til ældreforeningerne i landet. Mange af dem har allerede arbejdet som eksamensvagter, og så har de tiden til det,” lyder det fra Kimmie-Dee.

Hun er positivt overrasket over, hvor mange ældre, der gerne vil arbejde som kontrollanter under DM i prostitution.

”De fleste synes, det lyder vældig spændende, så kommer de ud og får en på opleveren en hel dag,” fortæller Kimmie-Dee.

På vagt over for doping
Det er også kontrollanterne, der skal tjekke, at deltagerne ikke bruger doping i kampen om at vinde konkurrencen.

”Det er desværre velkendt, at udøvere i den billige ende af branchen bruger kunstige stimulanser som Easy Cum Easy Go (en salve, der resulterer i øjeblikkelig udløsning, red.). Den slags betragter vi som doping, og man bliver diskvalificeret øjeblikkeligt, hvis man tages i at bruge det,” advarer Susanne Møller.

Det er dog tilladt at bruge glidecreme, vaseline og babyolie under mesterskabet.

Vinderen af DM i prostitution er den, som har haft flest kunder på de ni timer. Vinderen kan se frem til et weekendophold på det luksuriøse Svinkløv Badehotel. Gaven er sponsoreret af Anne Marie Helger-fonden, Koks i kulissen.