Foto: KeithJJ, Pixabay

Foto: KeithJJ, Pixabay

RokokoPosten kan i dag afsløre, at hvad alle hidtil har troet, var politiets opfordring til knippelsuppe til demonstranter og presse ved klimatopmødet, i virkeligheden var en lummer walkie-talkie-samtale mellem swingere på en rasteplads nær Høje Taastrup.

“Så vil jeg fanden rende mig se den stav der, så den bliver rødglødende, når vi skal op og have fat i den bil.”

Sådan lød ordene i, hvad de alle hidtil har troet var Politiets opfordring til at bruge knipler mod presse og demonstranter ved COP15 i december 2009. Nu står homoseksuelle S/M-udøvere frem og erkender, at der i virkeligheden er tale om en sex-leg på en rasteplads ved Høje Taastrup.

RokokoPosten er kommet i kontakt med en 37-årig registreret revisor, der færdes i Københavns sadomasochistiske læderbøsse-miljø. Han erkender, at det var ham, der udtalte de famøse sætninger. Manden, der kun vil identificeres med navnet Bonnie, har indvilget i at fortælle, hvad der virkelig skete.

“Mig og min ven Donald havde mødt et par kvindagtige ynglinge på boyfriend.dk, der gerne ville have, vi gik lidt hårdt til dem – du ved, med hård dominans, rollespil og sådan. Derfor aftalte vi et fingeret overfald på en rasteplads. De skulle komme i deres lyserøde folkevognsrugbrød, og så skulle Donald og jeg være klar i det helt store læderudstyr, indtage bilen og give dem en ordentlig omgang.”

Ifølge Bonnie er det, man hører på optagelserne, Donald og ham, der forbereder det aftalte sex-overfald.

“Ja, altså, det er jo tydeligt, ikke? Når man taler om, hvor gerne man vil se andre mænds rødglødende stave, så ved vi vist alle godt, hvad klokken er slået. Og altså ‘fuld skrue igennem det lort’, behøver jeg virkelig sige mere?”

RokokoPosten spørger også ind til udsagnet om, at der er “presse mellem bilerne”, som ikke umiddelbart kan relateres til noget seksuelt. Bonnie slår en høj latter op, og forklarer at der blot er tale om en fejl-aflytning af ordet “bilerne”.

Bonnie og Donald er pseudonymer. De rigtige navne er redaktionen bekendt.