Foto: © www.mysona.dk, Wikimedia Commons

Foto: © www.mysona.dk, Wikimedia Commons

Første deltager til en ny sæson af det populære TV-program er nu fundet. Den 40-årige racerkører Jason Watt har sagt ja til at medvirke i Vild med dans.

Når det populære underholdningsprogram er tilbage på TV 2 i efteråret, bliver det med racekøreren Jason Watt som deltager.

Kæmpe udfordring
”Jeg var ikke et sekund i tvivl, da jeg blev ringet op med tilbuddet om at medvirke,” lyder det fra en glad Jason Watt, der allerede er begyndt at nærstudere de tidligere deltageres dansetrin for at forberede sig bedst muligt, inden det for alvor går løs i september.

”Det bliver en kæmpe udfordring, for min rytmesans er nærmest en by i Rusland,” griner Jason Watt og fortsætter:

”Det er ikke så meget latindansene, jeg er nervøs for, men standard bliver virkelig en svær nød at knække.”

Frygter slowfox
Standarddansene bliver de sværeste, mener racerkøreren, og det er især en bestemt standarddans, der vækker bekymring: slowfox. Det kan danselærer og tidligere vinder af programmet, Marianne Eihilt, sagtens forstå:

”Slowfox er en svær dans for de fleste. Kunsten er at flyde let rundt på gulvet uden, at trinene er synlige i overkroppen. Det kræver stor kropskontrol, samtidig med, at det ikke må blive kedeligt at se på,” siger hun.

Hun er dog sikker på, at Jason Watt nok skal klare den.

Latino-Jason
Mens racerkøreren frygter standarddansene, bliver latin til gengæld ikke noget problem.

”Jeg elsker samba – der er sgu lidt latino over mig,” blinker Jason Watt, der især glæder sig til at danse latin.

”Rumbaen er den mest sensuelle og romantiske af de latinamerikanske danse. De langsomme rytmer og sexede hoftebevægelser, synes jeg, er virkelig flotte.”

Udover den romantiske rumba, ser Jason Watt også frem til den argentinske tango.

”Tangoen hører jo egentlig under standard, men med et tempo på 33 takter i minuttet, synes jeg, der er mere latin over den – og så ser det bare pisse godt ud, når manden styrer kvinden hen over gulvet med en bestemt mine – det glæder jeg mig til,” slutter en spændt Jason Watt.