Ill.: christianpackenius, Pixabay

Ill.: christianpackenius, Pixabay

NATO vil gennemføre en militær intervention i Italien for at indføre demokrati og retsstat. Landets styrker udgør ikke en militær trussel ifølge generalerne. I stedet frygter de aggressive fagter og letpåklædte kvinder.

Efter flere års tilløb vedtog NATO at gennemføre en militær intervention mod Italien. USA’s præsident, Barack Obama, forklarede ved et pressemøde, hvorfor alliancen har set sig nødsaget til at tage et så dramatisk skridt.

“Det er uværdigt, at en af den vestlige civilisations vugger er regeret af et sammenrend af mafiabosser, medie-oligarker og gamle religiøse mænd med sære hatte. Det er på tide, vi skrider ind og sikrer, at Italien ikke længere kan fungere som base for international korruption og smålumre TV-shows.”

Frygter fagter og modetøj
Den øverstbefalende for den militære intervention, den amerikanske general Joseph R. Hicks, forventer ikke alvorlig modstand med traditionelle militære midler.

“Vores vurdering er, at italienernes skydevåben udgør en større trussel for dem selv end for vores styrker. Det er langt mere problematisk, at de har et motoriseret scooter-infanteri. Soldaterne angriber iført håndsyede jakkesæt og lækre lædersko med aggressive fagter og høj råben. Det kan være utrolig svært at modstå, hvis man er en lidt forsagt og dårligt klædt soldat fra Skandinavien eller Midtvesten i USA.”

General Joseph R. Hichs fortæller også, at italienerne muligvis har et hemmeligt våben i baghånden.

“Det er skræmmende, men mange efterretninger tyder på, at man har lavet en scooter-brigade udelukkende bestående af letpåklædte kvinder, der både kan danse og stille sig i udfordrende positurer bag ældre mænd i jakkesæt. Det lyder måske ikke truende, men man må huske på, at det er lykkedes at pacificere hele landet med den slags metoder.”

NATO-ambassadør snydt med kendis-SMS
Da Italien selv er medlem af NATO, og alliancen kræver enstemmighed om militære interventioner, var det ikke uden problemer at få den militære aktion vedtaget. Imidlertid undlod Italiens NATO-repræsentant, den 19-årige tidligere model og kosmetologstuderende Cosima Alofonsina, overraskende at stemme mod angrebet på hendes eget land.

Ifølge flere iagttagere er forklaringen, at amerikanske efterretningstjenester under afstemningen sendte flere SMS’er i musikeren Justin Biebers navn, og på den måde distraherede den unge kvinde i de kritiske øjeblikke.

Italiens leder, Silvio Berlusconi, udsendte mandag en pressemeddelelse, hvor han i farverige vendinger redegør for sin ringeagt for NATOs beslutning og gør det klart, at han har et “omfattende arsenal af Viagra og hårfarve, og ikke er bange for at bruge det.”