Foto: MissCaraReads, Pixabay

Foto: MissCaraReads, Pixabay

I et eksklusivt interview med RokokoPosten fortæller Molevitten om sin livslede, om at føle sig presset fra alle sider og om at vente på manden i sit liv.

Som hun sidder der med velplejet langt, mørkt hår, iklædt et par casual cashmere-sweatpants og en enkel hvid tee, ligner Molevitten én med overskud og tjek på tingene. Men det er langt fra sandheden. Molevitten er presset. Meget presset. Mac’en foran hende er fuld af ubesvarede mails, og telefonen kimer konstant.

Alle vil have mig
Over en kop dampende varm Pukka relaxing-te, fortæller Molevitten om sine frustrationer.

”Alle vil have mig og jeg magter det ikke,” siger en tydelig plaget Molevit, der dagligt oplever at danskerne river i hende:

”Folk er mere grådige end nogensinde før og kræver både det perfekte familieliv, et fedt samtalekøkken, en karriere på skinner og sex hver anden dag.”

Hun bøjer hovedet og tier stille et øjeblik.

”Jeg føler en lede over mig selv over ikke at kunne give dem, det de vil have,” forklarer Molevitten.

For bedre at at kunne leve med sin manglende evne til at opfylde alle behov, er hun derfor begyndt hos en gestaltterapeut, der skal hjælpe hende med at komme igennem livskrisen.

Finanskrisen gør ingen forskel
Arbejdsløshed og færre penge mellem hænderne har Molevitten ikke mærket noget til. Op til den netop overstående jul smed danskerne flere tusind kroner efter dyre julegaver, og det fik det hele til at gå op i en spids.

”Jeg var lykkelig, da Finanskrisen kom, for jeg troede, det ville betyde mindre at lave for mig. Men jeg kunne jo have sagt mig selv, at det ikke ville ske,” sukker hun og fortsætter:

”Under Kartoffelkuren i 80’erne havde jeg også forventet at kunne tage den med ro, men næ nej, så kom yuppierne.”

Den stressede tilværelse har også gjort, at der ikke er blevet plads til kærligheden i Molevittens liv. I stedet bruger hun sin sparsomme fritid på at dyrke Astanga-yoga og hellige sig kurser i mindfulness.

“Jeg håber jeg en dag kan nå til et full circle-moment,” slutter Molevitten og sukker dybt.