Foto: Wilhk, Pixabay

Foto: Wilhk, Pixabay

Den 22-årige Jonas Brynskov blev natten til lørdag opdaget i færd med at lade vandet i sin håndvask på kollegieværelset. Kæresten er chokeret og overvejer forholdets fremtid.

Klokken var lidt over fem tidligt lørdag morgen, da den den 20-årige engelskstuderende Sofie Engberg-Larsen, ville overraske sin kæreste med et besøg efter en lang bytur. Derfor listede hun stille ind på Universitetskollegie nr. 4 ved Århus Universitet, og låste sig ind i sit kærestes lille værelse.

Det var da hun opdagede det. Ved håndvasken stod Sofies kæreste, den medievidenskabs-studerende Jonas Brynskov, og lod afslappet sit vand flyde ned i kollegieværelsets eneste VVS-installation – en ældre håndvask af mærket Ifö.

“Jeg havde hørt om fænomenet, men troede kun, at det var usoignerede og socialt handicappede fyre fra kemi og datalogi, som gjorde den slags.”

Tydeligvis en rutineret håndvask-tisser
Rygter om håndvask-urinering har længe floreret på kollegier uden toilet på værelset, men Sofie forklarer, at Jonas også erklærede, han naturligvis aldrig ville tisse i håndvasken, da det var helt uforeneligt med både hans selvbillede og personlige standarder for hygiejne.

Nu overvejer Sofie, om hun vil fortsætte et forhold, der tilsyneladende har hvilet på en løgn.

“Det værste var næsten, at det var tydeligt, at det ikke var første gang. Havde det været en engangsforteelse, kunne jeg måske have levet med det, men den rutinerede måde han havde vandet løbende mens han tissede, og helt afslappet rettede strålen mod afløbet, viste at han havde prøvet det mange, mange gange før. Jeg ved ikke om det er noget jeg kan acceptere, eller om det er bedst vi stopper her.”

Jonas selv ønskede ikke at udtale sig til RokokoPosten.