En statusupdate på Facebook efterlader ingen tvivl om, hvad Marianne Billund-Jespersen mener om sine medmenneskers tv-vaner. Men Facebookvennerne ser helt forskelligt på den kontante udmelding.

Den 34-årige cand.mag i dansk og litteraturhistorie, Marianne Billund-Jespersen, bryder sig ikke om andre menneskers afvigende tv-præferencer. Efter gårsdagens statusopdatering er ingen af de 328 Facebookvenner i tvivl (bortset fra dem, der ikke har læst den eller forstod den på en anden måde, red.).

Af de 328 likede 18 opdateringen (heriblandt 16 akademikere, red.). 3 kommenterede det bastante udsagn.

Stærkt delte meninger
At der er stærkt delte meninger om Billund-Jespersens update, vidner kommentarerne om:

“Hørt! Hørt! Hørt! Hørt!”, skriver Anders Thuesen (en bekendt fra studietiden, red.). 5 likede Anders’ kommentar. En kollega fra Roskilde Gymnasium indvender: “så dårlige er de programmer altså ikke, det er da værre med Bingo-Banko” (3 likes). Og Mariannes søster, Irene, vil gerne vide, om der også findes lavtuddannede akademikere (8 likes).

Marianne selv har været tavs i næsten et døgn. End ikke RokokoPosten har kunnet få en udtalelse fra hende. En anonym, men troværdig kilde spår dog, at vi snart hører fra hende igen: “Hun plejer at opdatere mindst et par gange om ugen, men der kan godt gå nogle dage imellem.”

Har du også højtuddannede akademikervenner med markante meninger om aktuelle samfundsanliggender, så hører vi gerne fra dig. Send din historie til redaktionen@rokokoposten.dk