Foto: Sophieja23, Pixabay

Foto: Sophieja23, Pixabay

I mange år har de fleste moderne mennesker i den vestlige verden accepteret bøsser. Men det er stadig en kilde til undren, hvordan pokker de har sex.

Professor Keith L Taylor er ikke selv bøsse, men han kender en, der er. Og nu har han skrevet bogen Gay Homosexual Behavior, der er baseret på feltstudier blandt homoseksuelle mænd i London. Ud fra en faglig nysgerrighed, understreger han – ikke fordi, han nogensinde selv har haft lyster i den retning, om end han har stor respekt for bøsser og synes, at de er nogle rigtig spændende mennesker.

“Men hvordan har bøsser sex? Det er virkelig noget, mange spørger sig selv om. Som regel er der jo en mand og en kvinde. Manden har en penis, kvinden har en vagina, og de to kropsdele er ligesom designet til at være indbyrdes kompatible. Men hvis der er to mænd, er der jo to peniser, og de passer ikke ind i hinanden – lissom man ikke kan forbinde et hanstik med et andet hanstik,” reflekterer han.

En kreativ løsning
Keith L Taylor opdagede dog snart, at de homoseksuelle mænd via særlige metoder alligevel er i stand til at gennemføre en slags samlejer.

“Bøsser har det tit med at involvere numsen i deres seksuelle aktiviteter,” siger han og forklarer, at det oftest foregår ved, at den ene mand indfører sin penis i den anden mands anus.

“Det er næsten som et heteroseksuelt samleje – bare uden vagina,” fastslår den britiske professor.

Også oralsex
Gennem sine feltstudier lærte Keith L Taylor, at London-bøsserne også kysser og dyrker oralsex. Men hvor kysset stort set er umuligt at skelne fra et erotisk kys mellem mænd og kvinder, så er der en afgørende forskel mellem heteroseksuel oralsex og den, der forekommer mellem homoseksuelle mænd.

“Bøsser har slet ikke cunnilingus, kun fellatio og irrumatio (oralsex, hvor penisindehaveren er hhv. passiv og aktiv, red.). Jeg tror, det kan tilskrives det faktum, at der generelt mangler en vagina,” fastslår professoren, der allerede nu er i gang med en ny bog, hvor han blandt andet kaster lys over mysteriet om, hvem der så er kvinden i de homoseksuelle forhold.