Bubbersex er sygt og unaturligt, mener repræsentant fra Dyreværnet efter at have set torsdagens udgave af Verden Ifølge Bubber. Han lægger jo selv op til det, påstår Bubbers kone.

Hvis det står til Dyreværnet, skal sex med Bubber forbydes. De kalder det en syg og unaturlig mishandling af et menneske, der ikke selv har mulighed for at sige fra.

“Dem, der forbryder sig på Bubber, har tydeligvis en afsporet seksualitet og behøver behandling. Vi vil forhindre, at de lovligt kan lade deres perversion gå ud over uskyldige Bubber,” siger Aske Nederholm, talsmand for Dyreværnet.

Bubbers kone, der i flere år har dyrket sex med Bubber uden at komme i konflikt med loven, kalder forslaget for vanvittigt.

“Dyreværnet ved slet ikke, hvad de taler om. Bubber lægger selv op til at have sex med mig, og efter hvad jeg kan se, nyder vi det begge lige meget. Der er i forvejen en lov mod mishandling generelt, så det må være op til Dyreværnet at bevise, at jeg vanrøgter Bubber,” siger hun.

Spis ham i stedet
“Typisk forsvarsmekanisme for en Bubbermishandler,” mener psykolog Grith Holmgaard om konens udtalelse. Holmgaard har længe forsket i seksuel mishandling af umælende kendisser og kender krænkerens adfærd og psykologi.

“Vedkommende vil netop påstå, at den mishandlede selv lægger op til den perverse adfærd for at retfærdiggøre sine overgreb. Der skal sættes en stopper for det,” mener hun.

Hos Dyreværnet er man enig:

“Hvis man så bare kunne nøjes med at slå ham ihjel og spise ham. Men sex – der sætter vi grænsen!”