Ill.: Tumisu, Pixabay

Ill.: Tumisu, Pixabay

Fredag eftermiddag lykkedes det superhelten Kritikman at lokke Ondskaben ned ad en sproglig blindgyde. Her blev den, ved hjælp af brutal diskursanalyse, opløst til et spørgsmål om dårlig kommunikation og manglende interkulturel forståelse.

Klokken var lidt over tre fredag eftermiddag, da superhelten Kritikman med sit symbolanalytiske superblik fik øje på Ondskaben nær Svanemølle Station på Østerbro. Den var da travlt optaget af at putte pesticider i en ladning dogmekasser indeholdende lokalt produceret, økologisk frugt og grønt fra firmaet Aarstiderne.

Straks gik Kritikman i aktion og fik, ved hjælp af sin overmenneskelige evne til at transformere alt til diskursive og intersubjektive meningsstrukturer,  tvunget Ondskaben i defensiven.

Efter få minutter var kampen ovre. Ondskaben var da dekonstrueret til et kompleks af hegemoniske talehandlinger og mangelfuld interkulturel forståelse.

I kamp mod alt normativt
Ved en pressekonference erklærede Kritikman til den forsamlede verdenspresse, at hans dekonstruktion af Ondskaben kun er et skridt på vejen mod udslettelsen af alt normativt.

“Dette er kun et midlertidigt delmål – en slags præliminær intertekstuel delkonklusion – i min årelange kamp mod min nemesis og ærkefjende – superskurken Positivisten!” erklærede Kritikman, før han forsvandt ind i en telefonboks for at skifte til en af sine utroligt mange flertydige og hemmelige queeridentiteter.