Foto: Foto: Elsemargriet, Pixabay

Foto: Foto: Elsemargriet, Pixabay

At spise brød, der skal forestille at være et legeme, er ifølge Guds Søn en klam måde at fejre søndagen på. Han startede ritualet, men nu vil han bede kristne om at stoppe det.

I dag vil mange millioner kristne fejre påskesøndag sådan, som de fejrer mange andre søndage, nemlig ved at gå til nadver. Her bliver man af præsten instrueret i at spise “dette brød, thi det er mit legeme”. Det er selvfølgelig Jesu legeme, der er tale om, men nu viser det sig, at den ellers så pressesky frelser tager afstand fra det ritual, han selv var med til at sætte i gang.

“Dengang tænkte jeg, det var en skidesmart ting at sige. Jeg var ung og dum og seksuelt frustreret. Først nu kan jeg se, at det er ren kannibalisme! Jeg vil da ikke have, at alle mulige fremmede skal gnave løs af min krop,” siger Jesus og opfordrer især katolikker til at genoverveje nadveren.

“Katolikkerne er dem, der går mest op i, at brødet virkelig bliver til kød, men er det en god idé at promovere kannibalisme så hårdt, når man i forvejen har flere pædofilisager kørende?” spørger frelseren retorisk og tilføjer, at han skam stadig går ind for mere fredelige kristne skikke som dåb, salmesang og korstog.

Jesu far, også kendt som Gud, er knap så positiv over for sønnens udmelding:

“Det er fint nok, at han er kommet lidt ud af huset og begyndt at snakke med folk igen. Men det er hans egen skyld, at folk spiser hans legeme konstant. Jeg sagde til ham, at det var en langt ude ting at bede om, men nej nej, Jesus ved bedst. Nu må han tage konsekvenserne.”

Det er dog kun spisning af brødet, som Jesus er imod. At drikke vin, som skal forestille at være hans blod, er ifølge Frelseren “lidt sejt og Twilight-agtigt”.