Foto: pixel2013, Pixabay

Foto: pixel2013, Pixabay

En ny undersøgelse hævder, at man kan grille sig vej til kvinders skød. Flere danske mænd betvivler dog resultatet.

”Vi skaber grillhelte.”

Sådan står der på grillfabrikanten Webers hjemmeside. Men det er ikke hele historien. Ny forskning dokumenterer nemlig, at Webers kuglegrill gør kvinder helt bløde i knæene.

Seksualforsker Christian Graugaard fra Københavns Universitet står bag undersøgelsen, og han er ikke i tvivl om grillens mange egenskaber:

”Lugten af brændt kul har altid virket attraktivt på kvinder – det er ren common sense, nu har vi bare forskningen, der beviser det,” lyder det fra seksualforskeren.

Bliver freaky i sengen
Ifølge en ny Gallupundersøgelse har 8 ud af 10 danske husholdninger en grill fra Weber, og det burde ifølge seksualforsker Graugaard medføre heftig aktivitet på lagenerne i de små hjem.

Kapelmester og selvbestaltet grillhelt Jan Glæsel vandt selv sin kone Miriams hjerte, da han grillede en hvidløgsmarineret lammeculotte på modellen One Touch Original 57 en solrig julidag i 1997.

”Der er ingen grænser for, hvor freaky Miriam er i sengen, når vi har grillet,” fortæller en tydelig stolt Jan Glæsel, der griller seks dage om ugen uanset vind og vejr.

Konen stak af alligevel
Det er dog ikke alle danske mænd, der køber den nye forskning. Bent Jensen og Ole Thulstrup er et par af de skuffede grillhelte, som RokokoPosten har været i kontakt med. Ingen af de to har haft held i sprøjten efter at have investeret i en kuglegrill fra Weber.

”Nææ, jeg købte min første kuglegrill i 2005, og konen er sgu stadig tørrere end ørkenen i Sahara,” fortæller Bent Jensen.

Ole Thulstrup samstemmer. Han købte en Weber Performer-grill sidste sommer, for at ‘sætte fut i fejemøjet under madammen, der var blevet lidt træg i det’, som Ole Thulstrup formulerer det. Trods bestræbelserne forlod Thulstrups kone ham i august sidste år, til fordel for den lokale Hjem-is mand, Arne Hansen.

Christian Graugaard medgiver, at der kan være enkelte undtagelser i hans forskning.

”Ligesom enkelte kvinder heller ikke kan lide hundehvalpe, diamanter og en tur i Ikea, kan nogle kvinder altså godt modstå deres mand, når han står bøjet over grillen”, siger Graugaard, og tilføjer ”beklageligvis.”