Foto: Engin_Akyurt, Pixabay

Foto: Engin_Akyurt, Pixabay

Flere kendte danskere raser over, at de, i modsætning til Johannes Møllehave og Amalie, godt kan blive betjent på det københavnske luksushotel.

Først blev forfatter Johannes Møllehave forment adgang til det eksklusive d’Angleterre efter højrøstet adfærd i hotellets restaurant. Dernæst var det realitystjernen Amalie, som ikke måtte overnatte i de fornemme gemakker. Nu er flere kendte danskere oprørte over, at de ikke også er udelukkede fra hotellet.

Aqua-sanger Rene Dif er dybt frustreret over hotellets forskelsbehandling.

“Jeg forstår det simpelthen ikke. Er jeg måske ikke kendt nok til at blive smidt ud og lagt i benlås? Jeg er en hårdtpumpet kendis i min bedste alder, og at jeg kan ikke få samme behandling som en aldrende mediepræst, er mildest talt sårende.”

Flere andre kendte tilslutter sig kritikken og kræver nu, at d’Angleterre også formener dem adgang.

Thomas Helmig fik hummerbisque trods syngen
En af disse er den aarhusianske hitmager Thomas Helmig. Han opsøgte lørdag hotellets restaurant i sikker forvisning om, at hans guldplader og medieberømmelse mindst ville sikre ham en langvarig karantæne.

“Jeg bestilte en norsk hummerbisque og forventede at blive smidt ud og måske endda komme i detentionen. Men intet skete. Alle var bare søde, og selv da jeg prøvede at provokere med at synge lidt af ‘Det’ mig der står herude og banker på’, fik jeg intet andet end venlige smil og en autograf-forespørgsel fra nabobordet ud af det. Det er virkelig meget nedslående og et udtryk for en trist forskelsbehandling.”