Foto:  ID 1447441, Pixabay

Foto: ID 1447441, Pixabay

En mand fra Hjørring erfarede mandag ved selvsyn, at masturberende mænd i forbavsende høj grad ligner aber.

Den 27-årige grafiske designer Jesper Roslyng fra Hjørring havde netop sat sig godt til rette i sin sofa og gjort klar til en intim hyggestund med sig selv. MacBook, engangsservietter og babyolie var inden for rækkevidde, og på skærmen kørte en film, der indeholdt flere scener med heteroseksuelle samlejer.

Men bedst som Jesper Roslyng havde indledt sin autoerotiske seance, gjorde han en overrumplende opdagelse.

Tidligere på dagen havde Jesper på sin kærestes anmodning opsat et større spejl over for stuens sofa, og ved et tilfælde fangede Jespers blik hans spejlbillede, som han sad der optaget af intens solo-sex.

“Ligheden var slående. Det er simpelthen utroligt, så meget vi mænd ligner aber, når vi onanerer. Jeg har engang set et program om dyrs seksualitet på DR2, og jeg kunne have svoret på, at det var en hyperaktiv og aggressivt grinende chimpanse med sin egen penis i hånden, som stirrede tilbage fra spejlet,” forklarer en forbløffet Jesper Roslyng.

Ikke et syn for kvinder
Jesper Roslyng er ikke voldsomt bekymret over ligheden – i hvert fald ikke så længe opdagelsen bliver mellem ham og hans kønsfæller.

“Hvis vi mænd altid lignede aber, ville det selvfølgelig være kedeligt. Men når det er begrænset til den masturbatoriske situation, går det jo nok. Men man må da endelig håbe, at ingen kvinde nogensinde ser os sådan,” siger han eftertænksomt.