En kæmpemæssig kuppel af armeret plexiglas skal skærme Danmark mod farlig stråling og illegal indvandring. Godt for økonomi, miljø og national sikkerhed, vurderer eksperter, mens Herning protesterer voldsomt.

Nu skal der én gang for alle gøres op med alvorlige problemer som kræftfremkaldende stråling og illegal indvandring. Regeringen vil nemlig opføre en kæmpemæssig kuppel af armeret plexiglas, der skal omslutte hele Danmark.

Det specialfremstillede materiale, kuplen skal bygges af, er så gennemsigtigt, at man stort set ikke vil lægge mærke til den. Den bliver desuden udstyret med luger, så reglementeret trafik kan komme ind og ud af landet.

Optimale vejrbetingelser
På indersiden af kuplen bliver der installeret et avanceret klimaanlæg. Anlægget kan simulere årstidernes skiften, og det kan naturligvis reguleres lokalt efter behov. Fremover bliver det altså muligt at sikre optimale vejrbetingelser for alle danske landbrug.

Eksperter vurderer derfor, at kuplen vil gavne det danske bruttonationalprodukt. Og da hverken kræftfremkaldende stråler eller forurenet regnvand kan passere kuplen, vil den være en gevinst for miljøet.

Miljøminister Karen Ellemann fortæller desuden til RokokoPosten, at man er i gang med at konstruere filtre, der kan opsuge partikelforurening. Det er planen, at disse filtre skal skjules bag store plancher med moderne kunst.

Frygt for muslimsk sabotage
Som en ekstra bonus er kuplens materiale så stærkt, at det bliver uhyre vanskeligt for terrorister og illegale indvandrere at trænge igennem. Det vækker begejstring i Dansk Folkeparti, om end udenrigsordfører Søren Espersen udtrykker bekymring:

“Det kommer jo til at se ud som om, vi bor i en kæmpemæssig moské. Og så er det nok kun et spørgsmål om tid, før rabiate muslimer finder på at installere minareter på ydersiden.”

Voldsomme protester fra Herning
I Herning er man heller ikke begejstrede over nyheden. Man frygter nemlig, at det vil bremse det lokale dødsstjerneprojekt. Talsmand for MCH Dødsstjernen, Jonas Tarkin, mener, at MCH burde have siddet med ved bordet, da overdækningskuplen skulle planlægges.

“Vi er i gang med at skabe grundlaget for mindst 200.000 nye arbejdspladser, så det er helt uacceptabelt, at man sådan uden videre planlægger en armeret plexiglaskuppel hen over hovederne på os,” udtaler han og fortæller, at man som minimum forventer, at der projekteres flere luger over Hernings luftrum.

De kritiske røster drukner dog i den generelle opbakning til det gigantiske anlægsprojekt. Regeringer i flere lande har allerede givet udtryk for, at man gerne vil følge Danmarks eksempel. Den hjemlige regering lover dog, at ingen vil overhale os indenom.