Foto: PhotoMIX-Company, Pixabay

Foto: PhotoMIX-Company, Pixabay

Jeg var ikke bare febrilsk på udkig efter hygiejneprodukter til en overraskende tidlig menstruation, bedyrer 26-årige Astrid Larsen. Faktamedarbejder Frank Steffensen er uenig.

De syltede agurker skulle på en leverpostejmad, tyggegummiet var til at friske munden op med bagefter, mens en genstridig rosenbusk i forhaven absolut krævede en ny havesaks. Og ja, så kunne man også lige så godt købe tyve Tampax Super Plus.

Sådan forklarer Astrid Larsen fra Greve gårsdagens indkøb i Fakta, der blev foretaget 20.52, altså otte minutter inden lukketid. Servicemedarbejder Frank Steffensen sad ved kassen, og han godtager ikke Astrids forklaring.

Tydeligvis galopperende menstruation
“Hun marcherede ind på sådan en underlig, halvt foroverbøjet måde, mens hun hele tiden rettede på sine bukser. Først så jeg hende ved hylden med kosmetikprodukter, hvor hun tog en pakke Tampax. Hun kiggede på mig, jeg på hende, og så vendte hun sig om og gik hen til konservesafdelingen,” fortæller Frank, der tre minutter senere solgte Astrid de nævnte varer.

Ifølge ham er der ikke tvivl om, at indkøbet skyldtes en galopperende menstruation. Han mener, at sagen bør undersøges yderligere for at nå til bunds i Astrids og andre kunders umotiverede indkøb, der overraskende ofte inkluderer hygiejneprodukter og toiletpapir. Astrid Larsen holder dog på sit:

“Jeg skal altså først have det røde om tre dage – det passer!”