Foto: blende12, Pixabay

Foto: blende12, Pixabay

Den klassiske guitarist Kaare Norge overfaldt tidligt søndag aften en grillaften med slag og indfølt fingerspil.

Det skulle have været sådan en hyggelig aften. Parret Jonas og Rikke Bergsøe havde inviteret et par gamle studiekammerater til grill i deres villahave i det vestlige Slagelse. Laks og kæmperejer simrede over kullene, og den afkølede Chablis var netop trukket op, da den stille sommeridyl med et blev slået i stykker.

En chokeret Rikke Bergøse fortæller:

“Han kom ud af det blå. Jeg så blot en guitarkasse blinke i øjenkrogen og hørte Mia (en af parrets venner, red.) udbryde: ‘åh nej, der er Kaare Norge!’, før helvede brød løs.”

I løbet af sekunder var både værter og gæster sendt til tælling med slag fra smidige musikernæver og en vildt svunget spansk guitar.

Tog tigerrejer og spillede Ravel
Efter overfaldet tog Kaare Norge ifølge flere af de chokerede gæster et par kun nogenlunde gennemstegte tigerrejer fra grillen, som han behændigt spiste, mens han spillede Ravels Pavane Pour Une Infante Défunte.

“Kontrasten mellem den brutale vold og det indfølte fingerspil var egentlig kontrapunktisk på en fed måde.  Desværre smertede mine knækkede tænder for meget til, at jeg rigtig kunne værdsætte det i situationen,” siger Jonas Bergsøe.

Det lokale politi fortæller, at de efterforsker hændelsen med bistand fra Rigspolitiets særlige afdeling for Konservatoriekriminalitet.


Er din grillfest også blevet overfaldet af Kaare Norge?