Foto: Hans, Pixabay

Foto: Hans, Pixabay

Der, hvor almindelige mennesker har en hjerne, har René Dif en liebhavervilla på 850 kvadratmeter. Det viser en CT-skanning af popstjernens hoved.

Skærpet koncentration og pludselig evne til at skrive sangtekster med mening gjorde René Dif, den 43-årige sanger i popbandet Aqua, så bekymret, at han tog til lægen. To dage senere foretog neurokirurg Ole Ekstrand fra privathospitalet Macbeth en CT-skanning af sangerens hoved.

Resultatet var meget atypisk. Hos normale mennesker består hjernen af en storhjerne med to hjernehalvdele, samt lillehjernen og hjernestammen. Men sådan så tingene ikke ud i Renés kranium.

Se, den taler!
”Der er helt hult. Ingenting at komme efter,” lyder det fra hospitalets førende neurokirurg Ole Ekstrand, inden kollegaen Peder Schjerning afbryder ham:

”Tøv en kende, Ekstrand. Der er ganske vist ingen cerebrum (hjerne, red). Men vi fandt trods alt 850 kvadratmeter hvidkalkede mursten med blåglaseret tegltag, indendørs svømmepøl og bar i kælderen.”

Ekstrand anerkender Schjernings udtalelse med et ”Mm” og forklarer RokokoPostens undrende udsendte, at Difs pludselige evner højst sandsynligt skyldes, at “patienten tilfældigvis har haft et par gode dage”.

Fraværet af hjernen burde imidlertid gøre det umuligt for Dif at udvise nogen form for menneskelig adfærd. Derfor forbavser det også de to neurokirurger, at Dif både er i stand til at tale og gå, da han kommer ud af CT-skanneren.

Af bar forundring (og slet forargelse) over, at videnskaben har spillet dem et pus, råber de i kor:

”Se, den taler!”

Vidunderlig beliggenhed
Hvad stiller man op med en falleret popstjerne, der har en liebhavervilla der, hvor han burde have en hjerne? Udsendte beslutter sig for at kontakte Danmarks førende ejendomsmægler, Jan Fog, der er ekspert i liebhaveri, for at få en vurdering af ejendommen.

”Udsigten er diskutabel, men i dag handler alt jo om beliggenhed, så jeg ser bestemt muligheder i denne ejendom,” lyder det fra Jan Fog, der ikke vil sætte en pris på liebhavervillaen. Han forsikrer dog, at vi prismæssigt befinder os på et “tocifret millionbeløb”.


Overvejer du at købe fast ejendom i René Difs hoved?

Se resultater