Foto: kreativgarasch, Pixabay

Foto: kreativgarasch, Pixabay

Hvert år dør flere tusinde i danske fitnesscentre uden, at nogen får noget at vide. RokokoPosten har fået adgang til hidtil hemmeligholdte dokumenter fra Wikileaks, der fortæller om blodspor på vægte og menneskehjerter i containere.

Læs hele artiklen…

____________________________________________________________________________________

Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 17. februar 2011.

Anne fortæller: De fleste af vores læsere kan godt gennemskue, at vi producerer nyheder i genren fake news, men alligevel sker det, at vi  får henvendelser fra folk, som tror, at det vi skriver er sandhed og ikke satire. Det er tilfældet med denne. Da jeg skrev artiklen var jeg lige begyndt i et temmelig kønsløst fitnesscenter, hvor jeg kunne konstatere, at danskere i alle aldre begejstret og med dødsforagt kastede sig over med fitnessmaskiner, som jeg syntes (og synes!) mindede forurolignende meget om gammeldags torturinstrumenter. Og bang, så var idéen der!

Imidlertid var det ikke alle, som syntes sammenligningen var sjov. RokokoPosten modtog derfor en noget fortørnet  – og helt seriøs – mail fra pressechefen i en større dansk fitnesskæde, som fortalte at de skam gerne ville dementere artiklens påstande, men at de slet ikke var blevet spurgt om de ville medvirke…