Foto: amandacatherine, Pixabay

Foto: amandacatherine, Pixabay

De gæve tøser fra det populære program ’De unge mødre’ har nu fundet en konstruktiv og forbløffende lukrativ måde at vende endnu en ’hovsa’-graviditet fra udgift til massiv fortjeneste. Med leasing-selskabet ’Lej en lorteunge’ tjener de kassen på barnløse par.

Læs det hele…


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 14. januar 2011.

Annica fortæller: Idéen sneg sig ind under en jobsamtale. Jeg havde søgt en stilling som ekstern kommunikationsmedarbejder i en virksomhed, der står for leasing af biler.

“Vi leaser både til private og erhvervsfolk,” forklarede afdelingslederen og en mellemledertype med overskæg, der brugte laaaang tid på at fortælle vidt og bredt om fordelene ved leasing.

“Leasing er en alternativ måde at tænke bil og bilflåde på. Man slipper for at binde likviditet”. De blev ved og ved og ved og snooork. Jeg anstrengte virkelig mig for at virke interesseret, mens jeg ventede på, at de enten ville stille mig spørgsmål, eller fortælle noget konkret om jobbet. Under salgstalerne om leasing af biler indså jeg, hvor røvkedelige opgaverne ville blive, og måtte erkende, at jeg i den grad havde fejlcastet mig selv til jobbet.

Imens jeg kiggede ud i receptionen iklædt mosgrønne væg til væg tæpper, matchende billeder og falmede stuebirke, forestillede mig, hvordan man kunne gøre hele leasingkonceptet bare en smule interessant. Det kom der så denne artikel ud af.