Foto: zeradodich, Pixabay

Foto: zeradodich, Pixabay

Hvem vinder valget? RokokoPostens praktikant, Frederik Storm er tilbage i topform.  Iklædt valnøddebrune brogues penetrerer han Christiansborgs mure med en Twitter-profil for at finde ud af det.

Sveden løb ned af mig på den tyvende kilometer, da telefonen ringede. Jeg, Frederik Storm, trænede til New York Marathon og ja, jeg var efterhånden klar. Smerten begyndte at føles godt. Men det lurede konstant i den side af hovedet, hvor ørestikken pumpede bassen ind fra Pointer Sisters “I’m So Excited”.

Valget. Hvem vinder valget?

Længe nok har træge reportere kredset om det spørgsmål, men jeg kredser ikke. Jeg angriber. Misser mod solen, der falder på mine løbesko. I lommen har jeg min notesblok, i hjertet min ildhu. Lars Løkke, vi har ventet længe nok.

Og telefonen ringede, og valget kom.

Og her står jeg nu i stand til at løbe 30 km uden at blinke. RokokoPosten har givet mig en Twitter-profil, der skinner på iPhonen, som spyddet skinnede i grækernes hænder uden for Trojas porte.

Jeg lover Jer, kære læsere, at jeg vil penetrere murene omkring Folketinget, Christiansborgs hylster, de folkevalgtes rustning. Om jeg så skal bygge en hest af viden, en attrap af træ og indignation, en kolos af potent journalistisk pågåenhed!

Følg med på Twitter fra i dag, når Frederik Storm rapporterer fra Folketingsvalget.