RokokoPosten kan i dag afsløre, at SF’s gruppeformand, Ole Sohn, i smug dyrker Leo Mathisen, smalle bukser og akavet, energisk dans. Alt tyder på, at ministerkandidaten er swingpjatte.

RokokoPosten har talt med anonyme kilder tæt på Ole Sohn, der alle fortæller samme enslydende og chokerende historie. SF’s gruppeformand lever hemmeligt det vilde liv med letlevende damer og løssluppen dans på københavnske swing-klubber.

En række privatfotos af Sohns udskejelser på dansegulvet er desuden kommet RP i hænde. Billederne viser Danmarks måske kommende finansminister i stærkt kompromitterende danserelaterede situationer, der ikke lader nogen tvivl tilbage om gruppeformandens swingpjatteri.

Ligner Bjørn Afzelius-fan
Officielt har repræsentanter for SF ikke ønsket at forholde sig til anklagerne. Men en anonym kilde i partiets folketingsgruppe fortæller, at det er et hårdt slag her midt i valgkampen.

“Det er et chok for alle, for udadtil ligner Ole Sohn jo sådan en, som er til Bjørn Afzelius, Røde Mor og måske lidt Leonard Cohen. Hvis han virkelig har  swingpjattet i smug, vil det ramme SF hårdt. Swing er uhyggelig amerikansk og helt uden den distingverede tweed-aura, som mere sofistikerede og tilbagelænede jazz-former repræsenterer,” siger kilden.

Politisk kommentator og tidligere spindoktor Niels Krause-Kjær mener, at den ministerpost, som Ole Sohn havde udsigt til, nu er kommet i fare.

“Det er der ingen tvivl om. For selv, hvis han afsværger sig al swing, vil folk altid tænke på ham i spagat iført bredskygget hat og seler.”

RokokoPosten træffer en fåmælt Ole Sohn i det indre København, hvor han er på vej til møde med Papa Bue og Thomas Blachman angående et muligt samarbejde om en kampagnesang.

Ole Sohn ønsker ikke at forholde sig til anklagerne, da swingpjatteri efter hans mening hører til privatlivet. At ministerposten i en fremtidig S-SF-regering skulle være i fare, afviser gruppeformanden blankt og udtaler:

“Med mig ved roret går vi fra midt i en krisetid til midt i en jaaazztid, baby!”