“38 cm. og 13. min.” Kryptiske beskeder som denne er de seneste dage dukket op på adskillige danske kvinders Facebook-vægge. Men mændene må ikke vide, hvad det handler om, og det gør dem ulykkelige.

Først på ugen ville Gregers Malling fra Esbjerg have beskrevet sig selv som en helt almindelig mand uden særlige bekymringer. I dag er han et nedbrudt menneske. For hans kæreste, Vibeke Larsen, vil ikke afsløre, hvorfor hun onsdag aften skrev: “38 cm. og 13 minutter” i sin Facebook-update.

“Jeg så hende sidde ved computeren, og pludselig brød hun storfnisende sammen,” fortæller Gregers Malling.

“Så spurgte jeg selvfølgelig, hvad der var sjovt, og så sagde hun, at det kunne hun desværre ikke fortælle mig. Det gør mig rigtig ked af det. Jeg kan ikke sove om natten – jeg føler mig herremeget udenfor, og det er næsten ikke til at holde ud indeni.”

Kræv respekt, hr. Danmark!
Et ikke ubetydeligt antal danske mænd deler Gregers’ oplevelser. Men fra mande-ekspert Carl-Mar Møller lyder der andre toner:

“De danske mænd må simpelthen vågne op og afkræve deres kvinder respekt!” brøler han og slår sig på brystkassen for at understrege sine ord.

“Det kan ikke passe, at vi mænd skal lade os presse ud i samfundets periferi af en landsdækkende søsterloge. Den slags kan kun ske, fordi danske mænd har ladet sig kastrere.”

Ifølge Carl-Mar er det den endegyldige falliterklæring for maskulinitetens Danmark, hvis ikke mændene griber i egne nosser og kræver indsigt i, hvad kvindernes kodesprog går ud på.

“Man sku’ tro, det handlede om sex, men det gør det ikke”
Det er desværre ikke lykkedes RokokoPostens redaktion at finde frem til en kvinde, der vil afsløre, hvad tallene betyder. Men en 46-årig kvindelig Facebook-bruger, der af frygt for repressalier ønsker at være anonym, udtaler:

“Det er bare sådan en lille spøg, som vi piger har med hinanden,” fniser hun hemmelighedsfuldt.

“Vi finder på sådan noget, som får det til at se ud som om, at det handler om sex – men det gør det slet ikke i virkeligheden – det er bare så skørt,” hviner hun begejstret, men understreger herefter, at hun altså ikke vil sige mere end det.

“Mændene må bare ikke finde ud af det. Hvis de vidste, hvad det betød, var det jo slet ikke sjovt længere.”

RokokoPosten gætter på, at det handler om at gøre opmærksom på brystkræft. Det fremgår jo totalt tydeligt af budskaberne.