Jeg, Frederik Storm, har i tre uger dækket valget: Den største begivenhed i verdenshistorien. Jeg har betrådt magtens korridorer og penetreret murene på Christiansborg. Men jeg er skuffet. Skuffet over mediedækningen og nedslået over manglende anerkendelse af mine journalistiske fortræffeligheder.

Ingen omsvøb, ingen pæn indpakning, ingen nik eller smil. Nu er det slut. I får sandheden råt for usødet, som skidt fra en spædekalv. Det suser i mit blod, koger i mit hoved, og det kradser i mine knogler. Jeg er gal, forskrækket og fortvivlet – på én gang.

Megamager valgdækning
Vi starter med medierne, hvor valgdækningen har været uhørt lav, mager og light på alle fronter. En gravergruppe på DR med 18 fuldtidsansatte, mandsopdækning af partiledere og et dagligt valgmagasin er ikke godt nok. Dumpet!

Berlingske består heller ikke med sølle 15 siders dagligt valg i avis, valgmagasinet Politiko og 30 reportere afsat til web-tv. Det er langt fra nok til at give vælgerne den kvalmende fornemmelse, som er så absolut nødvendig.

Personhistorierne i B.T. og Ekstra Bladet har også været for få. Come on, 60 journalister kan umuligt grave sig frem til alt det smuds, der gemmer sig i skraldespande på politikernes privatadresser. Derfor var det nødvendigt, at jeg, Frederik Storm, graverjournalisternes kronprins, satte foden i døren.

“Vælgerne er stopmætte af valg,” skriver Politiken. Mætte?! De seneste tre uger har kun været en appetizer. Jeg er skrupsulten!

“Ikke i aften, Storm”
Dette bringer mig frem til politikerne. I 21 dage har jeg gået benhårdt efter udseendet. Jeg har ventet og ventet og ventet på interview med Helle, Lars og Johanne, der har lovet at give mig deres 10 bedste skønhedstips. Men der er intet på diktafonen.

Jeg gav ikke op. Camperede sammenlagt fem dage på privatadresserne på Østerbro, Nørrebro og i Græsted. Det sitrede i mig. Hårene på mine ben rejste sig, hver gang jeg så Helle stige ud af ministerbilen efter en lang dag. Men hver gang var beskeden den samme:

”Ikke i aften, Storm, jeg har hovedpine.”

Ak ja. Johanne så jeg aldrig i opgangen på Nørrebro og fandt ud af, at hun brugte bagtrappen for at undgå mine kritiske og dybdeborende spørgsmål. Jeg vedkender mig dog det fantastiske ordsprog, der dagligt runger i gangene på Borgen: Don’t get mad – get even!

Så jeg klistrede en gul seddel på Johannes dør med følgende besked:

“Løsningen på ‘de svageste i samfundet’ må være, at de svageste begynder at styrketræne.”

Nu har hun slettet mig som ven på Facebook.

Og Lars… Vildt nederen person. Selvom man henter smøger til ham i tide og utide, kommer der ikke noget interview ud af det.

Jeg er så gal og skuffet! De burde anerkende mine journalistiske talenter og min charmerede personlighed i stedet for at være så dumme.

Hofreporter med særligt fokus
Jeg er færdig med politik. Medierne må hermed vænne sig til tanken om, at jeg, Frederik Storm, trækker mig og takker nej til tilbud fra fremtrædende politikere om at blive deres personlige rådgiver. I don’t think so!

Fremover kan I finde mig i buskadset omkring Schackenborg. Som kongelig hofreporter for RokokoPosten vil jeg fortsætte min kritiske og dybdeborende journalistik med særligt fokus på Joachim og Marie.

Til sidst vil jeg gerne takke alle Jer, der har støttet mig: Tak til redaktionen på RokokoPosten, fordi I gav mig chancen og giver mig nye udfordringer.

Tak til mine 20.000 followers på Twitter. Jeg lover Jer, at jeg vender tilbage, når endnu en begivenhed af de største rammer landet: Royal fødsel af prins eller prinsesse, som bliver nummer 10 i den danske tronfølge og tager over, hvis nu Dannebrog synker med alle om bord, eller der udbryder byldepest, som kun rammer royale.

Stormen raser videre. The truth is out there!