Fredag nat blev RokokoPostens praktikant, Frederik Storm, ramt af et stykke rumskrot fra satellitten UARS. Han meldes uden for livsfare og har netop sendt os sin gribende øjenvidneberetning. I øvrigt har et andet stykke forårsaget en større dominoeffekt i området omkring Lima.

Jeg, Frederik Storm, blev ramt af affald fra rummet. Rumskrot. Rester af en satellit. Nu ligger jeg på Hvidovre Hospital. Trods knuste knogler holder jeg fanen højt og sender hermed min øjenvidneberetning om det, der har afløst valget som den største begivenhed i verdenshistorien.

Klokken 00.23 fredag nat befandt jeg mig i området omkring Utterslev Mose. Diktafonen var klar – nogen havde tippet mig om, at en større narkohandel ville finde sted ved 1-tiden.

Men inden da indtraf en langt større begivenhed. Et storslået stykke satellit, tidligere i kredsløb – ude i det uendelige univers, gennembrød Jordens atmosfære og tordnede mod sit mål: Frederik Storm.

I 13 timer var jeg bevidstløs, mens lægerne kæmpede for mit liv. Det, der var 2,5 millioner gange mere usandsynligt end at få syv rigtige i Lotto, skete for mig. Selvfølgelig skete det for mig.

Ingen overraskelse
Det kom bag på mange, at nogen blev ramt. Men mig kommer det slet ikke bag på. Skulle det ske for nogen, er det klart, det måtte ske for mig. Universet har vendt sig mod mig. Man så det allerede under valget. Politikernes manglende lyst til at lade sig interviewe. Det er logisk, at lige netop jeg ville ende med at få rumskrot i hovedet.

Nu ligger jeg her, stadig under observation. Måske er mine indre organer kvæstede. Måske er mine gener ved at mutere. Man ved aldrig med rumskrot. Man ved aldrig, hvad der kan ske. Hvad der har siddet på det. Ukendt, sælsomt, aldrig før set af mennesker.

Måske får jeg superkræfter. Måske bryder en alien frem gennem mit maveskind.

Måske får jeg et interview med Johanne Schmidt-Nielsen.

RokokoPostens redaktion ønsker Frederik Storm god bedring og kan desuden meddele, at en anden satellitdel ramte en lamafarm nær Lima. Den ramte med så stor kraft, at flere hundrede lamaer trillede ned ad en bjergside og væltede et træ, der ramte en lastvogn fyldt med giftigt affald, som flød ud over et større område og forgiftede grundvandet. Katastrofens omfang er endnu ukendt, men kan næppe sammenlignes med den, der har ramt RokokoPosten.