“Jeg vil bare gerne tale om tennis.” Sådan siger Frederik Fetterlein efter, at Ekstra Bladet i søndags skrev indgående om hans seksuelle udskejelser. RokokoPosten har derfor mødt Fetterlein til en snak om sporten.

Det skal handle om tennis. Så meget er sikkert, da RokokoPosten møder Frederik Fetterlein på en café i det indre København dagen efter, at Ekstra Bladet skrev en artikel om tennisspillerens seksuelle eventyr. Fetterlein sipper til en macchiato, mens han forklarer, hvorfor avisens fokus kom bag på ham.

“Det er sjovt, for så meget fyldte det slet ikke i min samtale med journalisten. Vi talte om alt muligt og i rigtig lang tid. Men han var vildt nysgerrig efter at høre om alle de vildt mange crazy steder, hvor jeg har haft sex. På diskoteker, i et fly over Atlanten, i Wimbledons VIP-lounge og så videre,” forklarer Fetterlein.

Nu du selv nævner Wimbledon, tror du så, at dine fornemme placeringer i 1995 og 1997 afspejler et talent, som …

“Jeg har også haft vild og passioneret sex på et Boksel aflastningsbord lige midt i Ikea. Og på salgsvognen i et IC3-tog et sted mellem Esbjerg og Fredericia,” afbryder Fetterlein og fortsætter.

“Engang pulede jeg hele DR’s pigekor i Mærsk Mc-Kinney Møllers vandseng,” siger han, før RokokoPostens udsendte forsøger at indskyde et spørgsmål.

Joeh, men som tennisspiller var du jo kendt for en stil, der …

“Det, jeg hører dig spørge om, er, om jeg har onduleret fem villige teenagere under en morgensamling på Hjørring Gymnasium, ikke sandt? Selvfølgelig har jeg det. Og engang horede jeg mig også gennem Indre By på Marianne Jelveds bagagebærer. Det var under finanslovsforhandlingerne i 1998.”

Men altså, nu hvor din aktive karriere som tennisspiller er overstået, føler du så selv, at du fik indfriet dine sportslige ambitioner, eller …

“Vidste du godt, at jeg har ordnet to russiske kosmonauter på et rumskib, der var på vej til Neptun? Der var silkelagner, og vi var helt vildt vægtløse,” fortæller Frederik Fetterlein, før han høfligt afslutter interviewet, da to villige babes venter på ham bag en elmåler på Tagensvej.