Unge og succesfulde karrierekvinder overfalder danske mænd på stribe. Målet er at blive mor, og midlet er voldtægt.

Lækre, veluddannede mænd bør tænke sig om en ekstra gang, inden de går ud efter mørkets frembrud. Danmark er nemlig i øjeblikket plaget af kvindegrupper, som går målrettet på jagt efter mændenes sæd.

”Vi er dybt rystede over kvindernes brutalitet,” forklarer rigspolitichef Jens Henrik Skovdal, som frygter, at dette blot er toppen af isbjerget. Efter flere ugers efterforskning samt et par enkelte anholdelser er dansk politi nu kommet helt tæt på en identificering af, hvilke typer kvinder der står bag.

Der er tilsyneladende tale om kvinder i alderen fra 25 til 45, som alle er på vej op ad karrierestigen – flere er jurister, konsulenter og økonomer, ligesom der er en del topledere iblandt.

Ifølge rigspolitichefen begår kvinderne efter eget udsagn de forulempende overfald, fordi de er nået til den fødedygtige alder, men har ikke tid til at have kønslig omgang med mændene på anden vis.

Naturlig udvikling
Danmark er ikke det første land, hvor de kvindelige voldtægtsforbrydere spreder skræk og rædsel hos den mandlige del af befolkningen. Fænomenet begyndte i det afrikanske land Zimbabwe og har senere spredt sig som en steppebrand op over Europa, hvor Italien, Frankrig og Danmark indtil videre har været hårdest ramt.

Sociolog Gitte Malmgaard har i flere år fulgt udviklingen af kvindelig aggressivitet i samfundet via feltstudier hos pigebander. For hende kommer voldtægterne ikke som en overraskelse, men er snarere det naturlige resultat af et samfund, hvor flere og flere kvinder vil til tops i erhvervslivet.

”Kvinden anno 2011 er ambitiøs. Hun vil noget med sit arbejdsliv, og hun vil knokle for det. Men moderinstinktet forsvinder ikke bare af den grund, og så har vi problemet. Moderkulten ligger dybt rodfæstet i kvinden, men hun har ikke tid til at dyrke den. Derfor griber hun til voldsomme midler,” forklarer Gitte Malmgaard.

Krænket af chefen
Ifølge politiet udser voldtægtskvinderne sig særligt svage mænd, der går for meget i byen, da det dermed er nemmere for kvinderne at drugrape dem med Viagra, som de kommer i deres drinks på Danmarks hippeste barer.

RokokoPosten har mødt K, som er en af de danske mænd, der er blevet voldtaget. Af angst for repressalier ønsker han ikke at få sit rigtige navn frem. K mødte sin voldtægtskvinde en torsdag nat i marts i år, da han var på vej hjem fra en glad aften på cocktailbaren Ruby i det indre København.

”Jeg var ved at stige op på min fixie-cykel, da en hånd greb mig hårdt i skridtet, så jeg hverken kunne høre eller se. Så fik jeg peberspray i ansigtet og blev hevet over i en baggård, hvor hun krænkede mig. Det var så ydmygende,” fortæller en stadig tydeligt berørt K.

K mistænker sin chef fra et stort dansk mediehus, hvor han arbejder som webudvikler.

”Når vi har personalemøder, kigger hun på mig, som om hun kunne spise mig råt. Nogle gange har hun også kommenteret mine stramme jeans. Det er virkelig ufedt og upassende,” siger K, der dog understreger, at hans chef altså ser rigtig godt ud.

“Jeg inviterede hende derfor ud på kaffe, men det havde hun ikke tid til,” lyder det fra K, der nu ser frem til, at hans chef snart går på to ugers barsel.

K’s krænker er endnu ikke fundet.