Den ellers så fornuftige Linse Kessler hader ikke kun parkeringsvagter, men offentligt ansatte i al almindelighed. Onsdag overfaldt brystbomben en pædagog på tur med børn.

Mange danskere er allerede bekendt med Linse Kesslers manglende forståelse for offentligt ansatte, der passer deres job. Mandag morgen kunne man på Ekstra Bladets hjemmeside læse et interview med Linse, der bramfrit fortalte, hvordan hun ”ikke kunne lade være med at grine” af de tre parkeringsvagter, der blev overfaldet med køller, mens de var i færd med at uddele bøder på Refshalevej ved Christiania.

I samme interview uddybede brystbomben fra Amager sin foragt for parkeringsvagter og bekræftede sine domme for vold mod dem. Den ene overfaldt hun med en halv liter Faxe Kondi.

Og i går gik det så ud over endnu en offentligt ansat. Linse Kessler hader nemlig ikke bare parkeringsvagter – men offentligt ansatte generelt.

Børn på vejen fylder
”Måske overreagerede jeg lidt, men jeg hader offentligt ansatte. Når jeg ser dem, så letter hatten bare på mig,” forklarer Linse Kessler i forbindelse med det grove overfald på en børnehavepædagog på Amagerbrogade, der nu er indlagt med en brækket næse og to trykkede ribben.

”Jeg magtede ikke hende pædagogen og alle hendes lorteunger. De fyldte hele vejen, og jeg havde altså pissetravlt,” fortæller Linse.

Da brystbomben havde svært ved at komme forbi rækken af børn, gik hun til angreb på deres pædagog og nikkede hende en skalle, hvorefter pædagogen væltede omkuld. Da pædagogen først lå ned, var det nemmere for Linse at give hende et eftertrykkeligt nyrespark.

”Normalt går jeg ikke amok på folk, selvom de er belastende. Jeg kan for eksempel heller ikke lide mongoler og folk, der læsper, men det er jo handicappede folk, der ikke kan gøre for det. Offentligt ansatte er selv ude om det.”

758.000 offentligt ansatte har tæsk til gode
Da RokokoPosten fortæller Linse, at pædagogen, Karin Berthelsen, nu er indlagt, bliver hun først stille, men slår så en høj latter op.

”Den højre har fandeme ramt plet! Ej, du ved, jeg synes ikke, det er o.k., når mænd slår kvinder, men det er noget andet, når kvinder slår på kvinder, og når det er offentligt ansatte, er det sgu lidt sjovt – de skulle alle sammen have et par håndmadder,” fortæller en ærlig Linse, der ikke bryder sig om de offentligt ansattes “attitude og falske smil”.

I Danmark er der omkring 760.000 offentligt ansatte, så alt tyder på, at Linse får et travlt år, nu hvor 758.000 af dem stadig mangler at blive tæsket af kendissen.