Danske kvinder er trætte af at lyve over for mænd. De vil have en penis, der er større end gennemsnittet, for det handler ikke om gørelsen, men om størrelsen. Det viser en undersøgelse fra RokokoPosten.

“Skaaat, ser min penis stor ud i de her tights?”

Et spørgsmål, som alt for mange kvinder med krydsede fingre har svaret ja til – og det er de trætte af.

RokokoPosten har talt med 2000 kvinder i alderen 20-60 år, og resultatet er klart: 76 procent foretrækker en middelmådig præstation i sengen med en penis over gennemsnittet frem for en superelsker med en mindre penis.

Penis som statussymbol
Nina Skov på 26 og Berit Nyager Larsen på 52 har begge deltaget i undersøgelsen og hører til blandt de 76 procent.

“Jeg har haft tre kærester. Det gik ikke med nogen af dem, fordi det ikke fungerede i sengen. En erigeret penis på 16 cm duer bare ikke, og jeg lyver ikke over for mine kærester,” fortæller Nina, der også kan afsløre, at hun og flere af hendes veninder ofte faker deres orgasmer for at skåne de middelmådige penisser for ydmygelsen over ikke at slå til.

Berit kan sagtens forstå Nina. Hun blev skilt fra sin mand for to år siden, fordi hans penis kun målte 14,35 cm i erigeret tilstand. I gennemsnit har danske mænd en penis på 16,72 cm med en omkreds på 11,98 cm.

“Sex er vigtigt i et ægteskab, og jeg var træt af, at det altid skulle foregå under dynen og med slukket lys, fordi Per havde mindreværdskomplekser. Hellere skilles end begge være ulykkelige, for livet er for kort til en lille penis,” forklarer Berit, der ser en stor penis som et statussymbol.

“Nogle anser et stort hus eller en dyr bil for at være et statussymbol. Jeg vil hellere gå ned ad gaden med en stor penis. Veludrustede mænd har bare en udstråling, som er helt speciel og virker tiltrækkende, og dét, synes jeg, er et statussymbol,” fortæller Berit, der også var træt af, at hendes eksmand aldrig ville med ind og se ballet.

Penisrejser til Sudan en succes
I England har man for længst erfaret, at det primært er størrelsen, der tæller. Alene i 2010 foretog briterne 14 undersøgelser om kvinders syn på og forventninger til det mandlige kønsorgan. På baggrund af undersøgelserne besluttede to kvinder at udnytte resultaterne til egen fordel. De åbnede et rejsebureau, der specialiserer sig i penisrejser til blandt andet Afrika og Mellemøsten.

“Vi var overbeviste om, at der ville være et kæmpe marked, og vi fik ret,” fortæller Jane Davies, der startede rejsebureauet Willy On The Beach (“willy” er engelsk slang for penis, red.) med veninden Fiona Mason Scott.

I 2010-2011 havde deres firma et overskud på 357.000 engelske pund, svarende til omtrent 3,2 millioner danske kroner. Det er især penisrejserne til Sudan, der sælger billetter.

“Vi tager begge af sted et par gange om året for at sikre os, at vores gæsters penisforventninger bliver mødt. For tiden anbefaler vi Sudan, hvis man foretrækker de lange penisser, mens penisser i Israel og Jordan byder på en omkreds på omkring 13,2 cm.