Et dødsmetalband, der ellers hævder at være ateister med hang til satanisme, er nu under mistanke for at have udsat deres fans for subliminale, kristne budskaber. Forældre dybt foruroligede.

Det danske dødsmetalband, Vendetta 666, er kendt for sangtitler som “Torturing Children for Fun” og “I Smoked the Ashes of your Granma’s Corpse”. De er tatoverede med omvendte kors og pentagrammer og har flere gange bedyret, at de er ateister, som er fascinerede af det sataniske univers.

Derfor kom det som et stort chok for mange, da et heavy metal-magasin forleden kunne afsløre, at der flere steder på bandets seneste album findes skjulte budskaber, der opfordrer til at lovprise Herren og elske næsten som sig selv.

For eksempel hævdes det, at hvis man tager hvert syvende ord i det 17 minutter lange nummer “Gangbang in Hell” og arrangerer dem som et kors, så fremkommer saligprisningerne fra Jesus’ berømte Bjergprædiken (Matthæusevangeliet, kapitel 5, vers 3-12, red.).

Teenager ville pludselig konfirmeres
Rygterne om de skjulte, kristne budskaber vækker stor bekymring hos forældrene til bandets mange mindreårige fans. Christian Poulsen, der er far til Malthe på 14, fortæller:

“Vi har opdraget Malthe til en sund og rationel livsopfattelse, så det kom virkelig bag på os, da han pludselig ville konfirmeres.”

Christian og hans kone, Vigga, vidste godt, at Malthe var fan af Vendetta 666, og det var de helt trygge ved, indtil de hørte om de skjulte, kristne budskaber.

“Så gik det jo op for os, at han er blevet udsat for hjernevask i al den tid, han har lyttet til et band, som, vi troede, var helt uskyldige,” siger den ulykkelige far.

Forsanger og guitarist i Vendetta 666, Peter Markus “Groom of Doom” Glad, bedyrer dog over for RokokoPosten, at anklagerne intet har på sig:

“Det er helt sikkert bare nogle ondsindede rygter, som er startet af dem fra Death Wish Galore (konkurrerende dødsmetalband, hvis trommeslager arbejder på omtalte heavy metal-magasin, red.). Vores musik er ren underholdning, og vi ønsker absolut ikke at påvirke vores fans til at tro på tilgivelse og nådegaver,” beroliger forsangeren.